Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 18:01, 25 май 2023
24 травня 2023 року двоє підлітків, Тігран Оганнісян та Микита Ханганов, обидва 2006 року народження, у тимчасово окупованому місті Бердянськ Запорізької області отримали обвинувачення від Слідчого комітету РФ у нібито підготовці диверсії на залізниці. Обвинуваченню передували кілька місяців знущань над дітьми та їхніми сім’ями, затримання та катування. Дітям призначили місцевих адвокатів, один із яких пропонує самообмовити себе.
 
Із 30 вересня 2022 року Тігран і Микита піддавалися переслідуванням з боку російських правоохоронних органів. Тоді Тігран був викрадений зі свого будинку, де живе з бабусею. Впродовж пʼяти днів рідним нічого не було відомо про місце перебування дитини. В цей же час Тіграна жорстоко допитували “слідчі органи” із застосуванням побоїв та катування електричним струмом. Слідчі вимагали від хлопця зізнатися у підготовці диверсії на “Мелітопольській залізниці”...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:04, 25 май 2023
Медійна ініціатива за права людини закликає міжнародну спільноту вжити всіх можливих публічних та непублічних заходів, щоб якнайшвидше звільнити Тіграна Оганнісяна та Микиту Ханганова від переслідувань російської влади і забезпечити їм безперешкодний виїзд на підконтрольну уряду України територію або до третіх країн.
 
Всі причетні до переслідувань Оганнісяна та Ханганова, включно з керівництвом Слідчого комітету РФ та вищим військово-політичним керівництвом Росії, мають бути притягнені до кримінальної відповідальності, а також піддані жорстким санкціям у всіх країнах цивілізованого світу, для яких верховенство права і права людини є пріоритетом.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...