Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Anton Blagov Anton Blagov 00:05, 25 мар 2023

 
...Під час випробувань новий північнокорейський безпілотник плавав під водою на глибині від 80 до 150 метрів понад 59 годин і підірвав неядерне корисне навантаження у водах біля східного узбережжя у четвер, 23 березня.
 
Північна Корея має намір сигналізувати "Сполученим Штатам і Південній Кореї, що у війні можливі вектори доставки ядерної зброї, про які союзникам доведеться турбуватися. Будуть силосні ями, залізничні вагони, підводні човни та дорожні мобільні пускові установки ракет. А тепер вони додають цю підводну торпеду", - сказав Анкіт Панда, старший науковий співробітник американського Фонду Карнегі за міжнародний мир.
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
dikiybober dikiybober 02:29, 25 мар 2023
Хєрня це все. Все одно нічого краще за старих добрих балістичних ракет немає. Радянський Стілєт(давним давно знятий з озброєння) розвивав 1 космічну 8 км/с і міг бути запущений хоч через Антарктіду тобто прилетів в би Штати з напрямку Куби. Якби у мериканської воєнщини були в голові мозги замість свідоцтва про верхню освіту - вони давним-давно відновили Першинг і у путіна були б всі причини поводити себе дуже-ну-дуже обережно.
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...