Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:09, 15 мар 2023
Двопартійні зусилля, спрямовані на те, щоб переконати адміністрацію Байдена відправити F-16 або посприяти іншим країнам відправити їх в Україну, були підкріплені такими оцінками, як оцінка генерала Крістофера Каволі, головнокомандувача збройних сил США і НАТО в Європі. Минулого місяця на Мюнхенській конференції з питань безпеки Каволі заявив законодавцям за зачиненими дверима, що надання сучасної зброї, в т.ч.  F-16 і ракет дальнього радіусу дії, може допомогти зміцнити обороноздатність України.
 
Але вищі цивільні посадовці, в тому числі Байден і радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван, кажуть, що винищувачі не є нагальною потребою на полі бою, порівняно з іншими можливостями.
 
Керівник політичного відділу Пентагону Колін Каль також підтримав позицію адміністрації, заявивши минулого місяця в Комітеті з питань збройних сил Палати представників, що найоптимістичніший термін поставки старих F-16 -  18 міс., в той час як виробництво нових від 3 до 6 років.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:19, 15 мар 2023
Щоб двічі не вставати:
Низка однопартійців розкритикували заяву губернатора Флориди Рона Десантіса, одного з можливих кандидатів у президенти від Республіканської партії, про те, що захист України від вторгнення Росії не є життєво важливим інтересом для США.
 
"Десантіс помиляється і, схоже, забув уроки Рональда Рейгана… Це не "суперечка за території". Українці борються за свою свободу. Якщо підкоритися Путіну і відмовитись захищати свободу, безпека Америки погіршиться", - відреагувала колишня членкиня Палати представників і віцепрезидентка спецкомітету щодо розслідування подій 6 счня Ліз Чіні. "Слабкість провокує, а американські посадовці, які підтримують таку слабку поведінку - найкраща зброя для Путіна. Якщо покинути Україну, то більший конфлікт, у тому числі з Китаєм та іншими супротивниками Америки, стане більш імовірним"...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 02:57, 16 мар 2023
Новенький (10:19, 15 мар 2023)
Щоб двічі не вставати
Міністр оборони США Ллойд Остін у середу прокоментував заяву потенційного кандидата у президенти від Республіканської партії Рона Десантіса, який не вважає допомогу України життєво важливим американським інтересом.
 
"Що стосується важливості України, то, перш за все, досі зберігалась двопартійна підтримка наданню безпекової допомоги Україні, і я сподіваюся, що вона продовжуватиме надаватися і надалі. Ми чули, як про це говорили високопоставлені лідери по обидва боки Атлантики, і я сподіваюся, що ми й далі заручатимемось цією підтримкою", – пояснив він.
 
Очільник американського Міноборони продовжив, що Україна має значення "не лише для України чи для Сполучених Штатів, а й для всього світу".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...