Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Santa Santa 19:59, 14 мар 2023

"Кілька разів перед зіткненням Су-27 скидали паливо на MQ-9 і пролітали перед ним у нерозважливий, екологічно небезпечний і непрофесійний спосіб. Цей інцидент демонструє не лише брак компетентності, але й небезпечність і непрофесіоналізм", - йдеться у заяві.
Догралися π-дараси?
Чекайте відповідь!
Ніякого непрофесіоналізму там не було!
Отримали наказ збити, але не стріляти. Такі "танці" були неодноразово під час холодної війни. І завжди у протилежної сторони знаходилися варіанти "ассиметричної відповіді"!
Маючи на увазі вартість Ріпера, можу прогнозувати, що у кацапів упаде/утоне/згорить/вибухне щось дуже недешеве. Або таки прилетить ракета на 300 км. Та сама, що у нас нема.
Вода у казанку з жабою додала ще декілька градусів по її власному бажанню.
 
PS Як щодо польотів Ту-95 до американського узбережжя? Що не побачать звідки прилетіло - гарантовано, можуть навіть не встигнути нічого передати. Погоода...така непевна штука, а літаки старі, зношені.
Подобається 9 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:31, 14 мар 2023
Міністерство оборони США працює над розсекреченням візуальної інформації, пов’язаної з інцидентом у міжнародному повітряному просторі над Чорним морем, коли відбулось зіткнення безпілотника MQ-9 та російського Су-27.
 
за оцінками американської сторони, російський Су-27 зазнав пошкоджень під час зіткнення з MQ-9. Це суперечить твердженням міністерства оборони РФ, яке каже, що обидва її літаки "не вступали в контакт" із безпілотним літальним апаратом.
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 23:35, 14 мар 2023
Новенький,  
Так і думав але ж треба дати відбрехатися кремлівським пропагандонам.
Треба було почекати, поки вони "цілий" літак не покажуть.
Був випадок, давно, коли після двох промахів ракет пілот пішов на таран. Тоді пропаганда тринділа про безмежну хоробрість і відданність пілота ідеям КПРС.
Це був перший таран на реактивному літаку. Намагався над Кавказом зрубати хвіст літака-порушника. Порушник зник десь в повітрі Ірану, таранщик загинув.
Який вибір у нього був? Два рази промазав, завдання не виконав, наказ був"любой ценой", або ризикнути, або на землі зірвуть погони й під трибунал, літати точно не буде. А сім'я, дитина?
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 02:55, 15 мар 2023
...на його місце прилетів інший БПЛА, який продовжує свою роботу".
 
нинішній інцидент стався в міжнародному повітряному просторі на південний схід від острова Зміїний.
 
росіяни не раз публічно наголошували, що їх дратують американські розвідники в Чорному морі та в повітряному просторі України.
 
американські БПЛА під час гібридної агресії РФ, задовго до повномасштабного вторгнення, моніторили акваторію Чорного моря і лінію розмежування з ОРДЛО.
 
Pаніше MQ-4 Global Hawk постійно був у повітряному просторі України за погодженням з українською владою: він стежив за обстановкою, дотриманням режиму припинення вогню і т.д.
 
Задля контролю ситуації, підтримки стабільності та партнерів НАТО в регіоні США також використовують розвідувальну авіацію в акваторії Чорного моря – розвідувальні літаки RC-135 та H10 Poseidon.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 03:05, 15 мар 2023
безпілотники, відомі як Reapers, можуть нести ракети Hellfire, цей безпілотник не був озброєний і проводив розвідку приблизно в 75 милях  на південний захід від Криму, коли його перехопили два російські літаки.
 
безпілотник вилетів з авіабази в Румунії вранці 14 березня для виконання планової розвідувальної місії, яка зазвичай триває близько 9-10 год.
 
"Цей епізод приголомшив американських військових, які спостерігали за ним по відеозв'язку з безпілотника в оперативному центрі на авіабазі "Рамштайн" у Німеччині"
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 03:33, 15 мар 2023
Шрайк: Позвонил Джо Байден, попросил передать свои извинения комментаторам в чатике, что не сможет уведомить их об ответных действиях США на падение беспилотника в Черном море. Ссылался на какую-то секретность. Думаю, врет.
США викликали посла росії через зіткнення російського Су-27 із американським БПЛА MQ-9
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...