Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:50, 12 мар 2023
Здається, ми виплакали всі сльози, оплакуючи найкращих, яких за цей рік забрала війна. І ці страшні втрати об‘єднують нас в бажанні помститися за друзів, вистояти, знищити ворога. Ми навчилися об’єднуватися навколо головного- любові до України й бажанні бути максимально корисним для майбутньої перемоги. Наш ворог - Росія.  
 
Але виходить, що десь на Банковій нас продовжують ділити на своїх і чужих , правильних і неправильних. І нагороди можна давати тільки позитивним, своїм, пригодованим.
 
Цьогорічна Шевченківська премія- це про принципи і європейськість. Й сміливість  ці принципи відстоювати. Триденне  мовчання комітету Шевченківської премії , готовність виправдовувати маніпуляції  Банкової- це недалекоглядність і розчарування. І сигнал, як легко суспільство знову може скотитися в автократію.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:50, 12 мар 2023
Показова тиша так званого єдиного марафону та й інших медіа, які «помітили» порушення 60-річної традиції оголошення лауреатів  премії саме до 9 березня тільки після сканадалу - демонструє системну проблему зі ЗМІ і повну зачистку інформаційного поля.  
 
В цій історії багато брехні. Адже лауреатів вже запросили до Києва на вручення премії, а потім скасували поїздку. Чому? Бо на Банковій прочитали прізвища?
 
Й те, що комітет Шевченківської премії таки розродився заявою і назвав імена переможців, свідчить, що в нас все ж є громадянське суспільство. Ми - не Росія і Банковій важливо б вже це затямити.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:11, 12 мар 2023

І жодного свіжого орденоносця!
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:05, 17 мар 2023
В'ятрович: Щойно гуманітарний комітет парламенту одноголосно вирішив звернутися до президента України з закликом підписати указ про присудження Шевченківської премії за 2023 рік.
 
Перелік лауреатів премії визначений і опублікований. Подальше зволікання з указом погіршує й без того нездорову ситуацію , що виникла через обурливу спробу влади переглянути правила конкурсу після його завершення.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...