Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 11:15, 8 мар 2023
У «Дії» провели опитування “чи залишати 8 березня вихідним днем?”. З цілком очікуваним результатом: більшість за збереження вихідного.
Треба ще провести опитування про вихідний день 7 листопада.
А у мене є ще ідеї для популістів: провести «опитування» про збільшення зарплат&пенсій до $4,000 чи про негайний вступ України до ЄС, або про метод публічної страти пітуна. Гарантую, що некритично мисляча маса радісно «голосуватиме», відчуваючи свою причетність до чогось великого та важливого, а організатори шоу набуватимуть ілюзорної популярності.
 
І це не має нічого спільного з «електронною демократією».
 
Тому що справжня демократія категорично передбачає підзвітність та підконтрольність влади. А цього немає і близько у випадку «Дії» та «дієвих» – лише маніпуляції та популізм. І досить недешевий, між іншим, судячи по величезному штату дорогезних дія-розробників...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:50, 8 мар 2023
До речі, через «Дію», де кожен голосувальник однозначно ідентифікований, вже можна збирати досьє на потенційних виборців, формувати профілі їхніх вподобань, малювати психологічні портрети, мати уявлення про світогляд та моральні цінності, розрахувати ступінь політичної активності кожного і ще багато інших цікавих речей робити. Всі дані зручно зібрані в одному місці. Тиць – і ось тобі розгорнута персональна інформація про кожного, чого немає у жодній іншій базі даних. Бінго.
 
Все це може і обов’язково буде використано під час наступної виборчої кампанії.
 
Cambridge Analytica
такого і не снилося
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 12:35, 8 мар 2023
Новенький,   поздравляю тебя с 8 марта, международным женским днем!
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 12:41, 8 мар 2023
Новенький (11:50, 8 мар 2023)
через «Дію», де кожен голосувальник однозначно ідентифікований, вже можна збирати досьє на потенційних виборців, формувати профілі їхніх вподобань, малювати психологічні портрети, мати уявлення про світогляд та моральні цінності, розрахувати ступінь політичної активності кожного і ще багато інших цікавих речей робити. Всі дані зручно зібрані в одному місці. Тиць – і ось тобі розгорнута персональна інформація про кожного, чого немає у жодній іншій базі даних.
пороходрочерам невдомек, що обкатывается то, что будет внедрено везде в "саду" и оплоте демократии...недремлющее око большого брата будет более пристально следить за действиями неразумных дитятей...якщо пороходрочеры будут выеживаться - у большого брата имеются рычаги щоби образумить нерадивых...
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...