Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
zozoolia zozoolia 17:50, 28 фев 2023
Байден давно знає ціну цьому бєніному Пінокіо
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:11, 28 фев 2023
16 січня — розмова Бернса-Зеленського, а вже за 2 тижні в перших числах лютого — 4-у бригаду НГУ виводять з Гостомеля. Те саме роблять з всією артилерією ЗСУ, яку відвели з Київщини.
 
Тобто отримавши дані про удар на Гостомель, Зеленський тут же прибирає війська (або не зупиняє їх «плановий» відвід) з Гостомеля.
 
*Жодних укріплень на Київщині не будують.
 
*Командувач 4-ї бригади Артем Іллюхін: «Даних про підготовку удару на Гостомель у командування 4-ї бригади на той час не було»(с).
 
Тобто Зеленський ПРИХОВАВ отримані ним дані ЦРУ від командування ЗСУ і НГУ.
 
*Дивні дії Зеленського мають продовження. Вже на другий день вторгнення Зеленський посилає переговорну делегацію в білорусь. Попередньо ця делегація приймає всі умови ворога. Буданов за власними ж твердженнями, засилає шпигуна в нашу делегацію, наче це вже делегація ворога, з завданням «затягувати переговори»...
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:17, 28 фев 2023
*Борис Філатов, мер Дніпра, за завданням від Офісу Президента підбурює «мерів обложених міст», Маріуполя, Харкова, Чернігова, «підтримати нову конфігурацію», в разі, якщо «президент прийме подібні рішення» про «федералізацію України, отказ от НАТО, отказ от Крима».
Оцінку цьому всьому має давати слідство.
 
*Всі демонстративні відвідування Зеленським Маріуполя напередодні вторгнення, навчань на Херсонщині, навчань на Зміїному — просто кіно. Зйомки дорогого відеороліка. В дійсності підготовка не відбувалася.
 
*Удар на Гостомель і взяття Києва за 3 дні — має пряму паралель з захопленням аеропорту Кабула і блискавичним захопленням палацу Аміна радянським десантом 27 грудня 1979 року. Пропагандисти Банкової подають це як тупість росіян. Насправді це була серйозно підготовлена операція з задіянням усіх засобів. В тому числі задіянням всієї агентури всередині України. А особливо на найвищих щаблях влади. Ця агентура не могла мати іншого завдання окрім «расчистить путь нашему десанту».
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 19:49, 28 фев 2023
Так старались,так старались..,только на юге и получилось..,ну,не могли дЕрмак с Татаровым разорваться,да ещё в МО медовый месяц-не до армии было,но по мере сил старались.Боневтику всё-таки разъяснили(удивительно!),что рояль это не БТР.
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...