Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 00:48, 6 фев 2023
...Я хочу сказати як правник, що такої процедури переведення всередині уряду з міністра на міністра не існує – це рішення парламенту може бути тільки за поданням прем’єр-міністра, якщо це не посада МОУ або МЗС. Якщо раптом мені така пропозиція надійшла б від президента України або прем’єр-міністра, то я відмовився б від неї, тому що я не маю експертизи, яка дозволяла б мені якісно бути міністром Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості. Тому я думаю, що це помилка.
https://youtu.be/50rxPxFDT4w
...тільки за рішенням Президента України, я ухвалюватиму ті чи інші рішення, а далі робитиму те, що мені запропонує глава держави", – сказав Резніков.
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 00:59, 6 фев 2023
То Арахмія ініціює вигнання Тищенко, а той нічого не знає.
 
Тут Арахамія пише про перехід Резнікова, а той каже що нічого не знає і взагалі відмовиться у разі такой пропозиції.
 
Рєбята, а можна якось між собою домовлятися, або нам вже взагалі треба відходити від моделі, коли про ключові зміни, каже хто попало
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:17, 6 фев 2023
в ОП сначала приняли решение о том, что Буданов меняет Резникова, потом публично озвучили его через Арахамию, а теперь с удивлением узнали, что это нарушает закон и, загрустив, отменили перестановки.
 
Глава ГУР МО Буданов не может возглавить Минобороны, потому что это противоречит украинскому законодательству, согласно которому руководить этим ведомством должно гражданское лицо, а не военный. А раньше такие мелочи не останавливали
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...