Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:18, 27 янв 2023
Саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили в’язнів найбільшого гітлерівського концтабору смерті «Аушвіц-Біркенау».
 
«Ми не заспокоїмось, поки по землі ходитиме  бодай один єврей…» — ці слова дослідники Голокосту приписують Адольфу  Гітлеру, стверджуючи, що сказав він їх відразу після приходу до влади. Чи так було насправді — достеменно невідомо. Натомість відомо, що нацистський режим за 12 років свого існування знищив 6 мільйонів представників цього древнього народу...
 
Після закінчення Другої світової війни Сполучені Штати, Велика Британія, срср і Франція заснували Міжнародний військовий трибунал. Для вищих чиновників третього рейху, безпосередньо причетних до розв’язання війни і скоєння кривавих злочинів проти людства.  Тож у  листопаді 1945 року вони постали перед судом у Нюрнберзі...
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:20, 27 янв 2023
...Зокрема, Герман Герінг — віцеканцлер та один з найвідоміших нацистських лідерів, міністр закордонних справ Йоахім фон Ріббентроп, Ганс Франк, генерал-губернатор окупованої нацистами Польщі, нацистський ідеолог Альфред Розенберг, Ернст Кальтенбруннер, старший офіцер СС і глава Головного управління безпеки Рейху та деякі інші.
 
У жовтні 1946-го 12 підсудних були засуджені до смертної кари, троє виправдані, а решта  отримали тюремні терміни. Найважливіший обвинувачений, Герман Геринг, скоїв самогубство в тюремній  камері, а Рудольфа Гесса, який вважався в гітлерівській Німеччині людиною № 2, засудили до довічного ув’язнення. Своє нікчемне життя він скінчив у 1987 році в тюрмі «Шпандау». За досить загадкових обставин…
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:55, 27 янв 2023
Відбулися судові процеси і над нацистами «меншого калібру», причетними до винищення євреїв та скоєння інших злочинів проти людства. На лаві підсудних опинилися і кати концтабору «Освенцим». Досить показовим був процес над ідеологом «остаточного вирішення єврейського питання» Ейхманом, який зумів втекти з Німеччини вже тоді, коли її вулицями гуркотіли радянські танки, і 16 років переховувався в одній з країн Південної Америки. Та всевидющий ізраїльський «Моссад» все ж «вирахував» його місцезнаходження і в результаті хитромудрої операції вивіз  до Ізраїлю. За всю історію цієї країни, тобто за більш як 70 років, судді винесли єдиний смертний вирок: життя цього нікчеми обірвалося в зашморзі на шиї. І все ж…
 
Історики, які досліджують тему Голокосту, стверджують: багато ейхманів, чиї руки по лікті в єврейській крові, зуміли уникнути розплати за свої діяння. З різних причин: хтось зумів утекти, хтось — відкупитися грошима своїх  жертв, не останню роль відіграла і велика політика...
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:56, 27 янв 2023
Український рахунок Голокосту
 
Напередодні німецького вторгнення в Україну, у червні 1941-го, на її теренах проживало понад 2 мільйони євреїв. Німці, ледь перетнувши кордон, відразу ж взялися за «вирішення єврейського питання». Про трагедію, що сталася наприкінці вересня 1941 року в київському урочищі Бабин Яр, де зондеркоманди СС розстріляли понад 33 тисячі людей, серед яких було й багато грудних дітей, знають в усьому світі. А ось про те, що перші розстріли розпочалися ще в липні, відомо далеко не всім.
 
«Доблесні війська вермахту тріумфальною ходою просуваються вглиб комуністичної імперії, знищуючи на своєму шляху наших найзаклятіших ворогів», — писали влітку 1941-го німецькі газети. «Тріумфальна хода» полягала, мабуть, у масових розстрілах людей, якими вона супроводжувалася. Загалом на українській землі, за підрахунками істориків,  загинуло близько 1,5–1,6 мільйонів євреїв, тобто майже 70 відсотків від усіх, що тоді тут жили...
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:06, 27 янв 2023
«Из-за нападения на свободную и независимую Украину представители Российской Федерации не были приглашены для участия в праздновании годовщины освобождения Освенцима в этом году», — заявил пресс-секретарь музея Освенцима Бартош Бартизель.
...
Глупо приглашать новоявленных нацистов на поминание жертв нацистов прошлого. Поэтому рашистов не пригласили. Они очень сильно возмущаются, но они сделали свой выбор. Русня - это триколорная чума, которая пришла на смену коричневой. Русня становится изгоями в современном цивилизованном обществе. Им нет места среди людей.
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 14:44, 27 янв 2023
Путь,Нюрнбергом определённый..,вот теперь можно и повторить!
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Олег Левчук Олег Левчук 15:02, 27 янв 2023
Новенький (10:18, 27 янв 2023)
Саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили в’язнів найбільшого гітлерівського концтабору смерті «Аушвіц-Біркенау».
Нікого вони не звільнили, тому шо всі в'язні втекли з німцями на Захід. Лише хворі не втекли. Радянські солдати безжалісно гвалтувати в "звільнених" польських трудових таборах (концтаборах) жінок тому що вони "працювали на німців".
Ось показове фото. Радянські солдати 1-го Українського фронту з цікавістю розглядають пацієнтів Освенцимської лікарні біля входу в реабілітаційний корпус (блок №19) лікувального комплексу (блоки 19-21 і 28). На табличці напис: «Лікарняний корпус для в'язнів. Блок із полегшеним режимом. Вхід суворо заборонено». Постановочне фото. Видно як в'язні "радіють". Освенцім, Польща. Січень 1945 року.

  
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 16:32, 27 янв 2023
Новенький (10:56, 27 янв 2023)
«Доблесні війська вермахту тріумфальною ходою просуваються вглиб комуністичної імперії, знищуючи на своєму шляху наших найзаклятіших ворогів»
facepalm переметнулся в стан врага и наводишь плями на нынешних героев???
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 19:46, 27 янв 2023
Новенький (10:18, 27 янв 2023)
ці слова дослідники Голокосту приписують Адольфу  Гітлеру
Скільки поколінь "дослідників" харчується на цій темі! facepalm
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...