Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 17:02, 26 янв 2023
О, старый ДЕГЕНЕРАТ выползло "дежурить" Значит ув Оторвиколёсовке увимкнули ликтричество. Сейчас будет "лекция".
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 15:52, 26 янв 2023
Новенький (14:53, 26 янв 2023)
Цей закон віддаляє, а не наближує нашу перемогу.
Одна фраза і видно що немає розуміння про ЩО мова і ЩО саме критикується. бутусов організував на ФБ перегляд пустопорожніх фраз свого пула "одобрямсів" у 1000 лайків і тисячах коментарів і ХОЧ БИ ОДИН про закон та його статті.
 
А мова то йде про: "Про внесення змін до Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення та інших законодавчих актів України щодо особливостей несення військової служби в умовах воєнного стану чи в бойовій обстановці
 
Вже юристи вклеїли правки у Закони України:
1. Кримінального кодексу України
2. Кодексу України про адміністративні правопорушення
3. Кодексу законів про працю України
 
ці закони працюють і в них внесені тільки умови воєнного стану та бойових дій.
 
То ЩО ви хочете розказувати із своїх УЯВЛЕНЬ привидів? Дивні ви таварищі. Чи ви спеціально ТАК підставляєтеся та демонструєте своїх агентів?
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:54, 26 янв 2023
І це не солдати винуваті, що не вистачає підготовлених командних кадрів, що бійців дуже часто направляють на фронт після кількох днів підготовки, навіть без елементарної злагодженості, що недостатньо організованості та забезпечення, що не вистачає чим стріляти, що "весільні мавіки" треба купляти на власні кошти, а у штатах посади для операторів дронів досі не передбачені. Солдати не сидять у бункері у Києві, у них нема часу на іміджмейкерів, промови, піар, вони кожного дня ризикують собою і їм страшно, і цього ризику та страху не зрозуміло  тільки тим, хто бездумно штампує закони.
 
Я так бачу, що законом 8271 влада підштовхнула суспільство більше розповідати про деяких наших командирів та вищих керівників, які погано розуміють свої службові обов'язки, та чиї дії не відповідають вимогам часу, і витрачають життя бійців не через бажання досягнути перемоги, а через бажання скинути на когось проблеми ефективної організації бойових дій.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:53, 26 янв 2023
...Цей закон віддаляє, а не наближує нашу перемогу.
 
Переважна більшість проблем на війні - це проблеми командування. Солдати не воюють самі по собі. Але замість боєприпасів їм шлють на фронт кримінальну статтю. Закон 8271 міг бути тільки фрагментом системних змін в управлінні, організації, комплектуванні, застосуванні, тактиці, забезпеченні, озброєнні, одним з елементів створення воєнної юстиції. Сам по собі він цінності не має.
 
Солдати без закону 8271 цілий рік громили російську кадрову армію. І наші великі жертви стались не через солдатів, а тому що   ті, хто  розробили закон, не купували снаряди та міни, не будували оборону. Це не провина солдат...
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...