Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:46, 1 дек 2022
«Зі статтею з промовистою назвою «Давайте оголосимо пандемічну амністію» в The Atlantic виступила професор одного з найстаріших приватних навчальних закладів США — Браунівського університету — Емілі Остер. Професорка відома як активна прихильниця локдаунів і переслідування незгодних з офіційною точкою зору з питань коронавірусу»
 
Коли я прочитав ці слова на сторінці мого френда Мирослава Сабова, у мене не лишилося сумнівів у тому, що професорка Емілі Остер не має жодного стосунку до медицини.
...
Користуючись нагодою, хочу звернутися до всіх наших і не наших «майстрів спорту з боротьби з пандемією».
 
До «комісій з ТБ і НС» різних рівнів, у складі яких не було лікарів-епідеміологів, але які вводили всі ці ідіотські «протиепідеміологічні» обмеження.
 
До Милованова і всієї його «вищої школи економіки», яка перехопила грант від уряду однієї європейської країни і зненацька стала провідним центром з епідеміології та вигадування ідіотських обмежень...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:49, 1 дек 2022
До всяких московських дизайнерів Міть Гуріних і йому подібних, які з якогось переляку стали зеленими нардепами і гнобили українських лікарів, які зберігали совість і професійну совість. Окремо звертаюся до Кіри Рудик і всієї її «Партії Голос», які були в перших рядах лобістів ковідоістерії та розпалювачів ковідоненависті.
 
Звертаюся до Павла Ковтонюка, до всіх інших «могилянських менеджерів» та «англійських філологів», які заполонили МОЗ і зненацька уявили себе гуру в медичних питаннях.
 
До Анастасії Мельниченко та інших, прости господи, «правозахисників», які вимагали обмежувати права людей, які не згодні з незаконними, безграмотними та ідіотськими «карантинними вимогами».
 
До Савіка Шустера, до Айдера Муджабаєва, до Яна Валєтова та інших невігласів-хайпожорів, під життєрадісне улюлюкання яких усе це відбувалося. І до всіх інших, список великий.
 
Так ось, мої любі. Навіть не сподівайтеся. Ніхто не забутий і ніщо не забуте...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:54, 1 дек 2022
Саме ви та вам подібні посадили мільярди людей на два роки під домашній арешт.
 
Ви та вам подібні знищили сотні тисяч бізнесів, зруйнували долі мільйонів людей.
 
Ви й вам подібні відмили та розпиляли сотні мільярдів доларів на смертельно небезпечних і — найголовніше! — безглуздих процедурах, ритуалах і церемоніях.
 
Ви й вам подібні відібрали у дітей два роки навчання. Ви відібрали в мого сина нормальне дитинство, у доньки — нормальну юність.
 
І що тепер? «Вибачте, людонькі, ми більше не будемо»?
 
Будете. Таке за останнє роки було не вперше, проте уроки засвоєні не були. Хоча справжні профільні фахівці, лікарі та науковці, вас із самого початку про все це попереджали.
 
«Зрозуміти та пробачити»? Не сподівайтеся. «Час був такий, всі так вважали»? Так, час був такий. Саме через вас. Проте не всі так вважали, і я маю право говорити це впевнено.
 
Життя в кожного одне. Другого дитинства і юності в наших дітей не буде. Тому — вибачайте,  іншого виходу немає..
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...