Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Anton Blagov Anton Blagov 21:41, 28 ноя 2022
какая неожиданность...ось у педры рашенкина есть вилла в испании рядом с виллой саурона - и пороходрочеры ни гу-гу...а ще у педры рашенкина есть свечной заводик в липецке, который регулярно платит налоги врагу - не пора ли сбу взятся за спонсора террористов?
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 21:28, 28 ноя 2022
...Я не здивований. Олександр Богуслаєв є сином колишнього нардепа, мультімільйонера та президента Мотор Січі В’ячеслава Богуслаєва. Не бідна сім'я. А ще я пам'ятаю, як він придбав острів Галлінара у Лігурійському морі біля берегів італійської Рів'єри за 10 мільйонів євро.
 
Мені цікаво інше, а чому у ВР і далі сидять посіпаки Богуслаєва в "СН". Наприклад, Артем Кунаєв, який потрапив до парламенту за квотою Богуслаєва та за списком "Слуги Народу".  Потрапив і одразу сів у бюджетному комітеті. Після цього, з весни 2020 року, компанія його батька, який був багато років помічником Богуслаєва, отримала доступ і до бюджетних робіт у рамках "Великого Будівництва". І про це мовчат. А там таки статки з'явилися...
 
А ще, злі язики з ОП розповідають, що один з заступників Голови Офісу президента купив собі маєток у Франції, на мальовничий Ельзащині. От про це б цікаво почитати. Але мабуть брешуть. Так?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...