Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
zozoolia zozoolia 17:57, 27 ноя 2022
Видання пише, що перед початком конфлікту з Японією у гру мали вступити пропагандисти. Їхня роль полягала у розпалюванні ненависті росіян до японців, створюючи останнім імідж «нацистів» і «фашистів». Цю тактику, зрештою, використали щодо українців.
 
Росія навіть почала готувати суспільство до війни з Японією. У серпні 2021 року ФСБ розсекретило інформацію про те, що під час Другої світової війни японські спецслужби мали катувати громадян СРСР. Спочатку ця новина була малопомітною в інформаційному просторі, але за лічені дні пропаганда почала розганяти цю тему. Восени про японців забули.
 
Москва раптом передумала воювати з Японією й зупинилася на Україні. Причини зміни позицій невідомі. «Вітер змін» назвав точні позиції російських вертольотів, які чекали сигналу для атаки на Японію. За його словами, «війна була неминучою для Росії через маніакальне бажання війни з боку керівництва».
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Н2О Н2О 12:35, 28 ноя 2022
Ваньки, як узнають що війна могла бути не з Україною, а з Японією, дуже засумують - це скільки пральних машин та інших гаджетів можна було з Японії намародерити!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...