Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Santa Santa 23:15, 6 окт 2022
Хреновые прогнозы.
А я надеюсь, что как выпрем пацаков за кордон и Крым вернем - этот гадюшник сам себя жрать начнет. За парадом суверенитетов и дележом оставшихся ресурсов с мордобоем, междуусобицей, переделом территорий, им не до нас будет лет 20-30. А потом очередной хутин пуй начнет осколки собирать через очередную кровавую баню.
Это если Китай не подсуетится. К тому времени нам это будет пох. Мы и в ЕС и в НАТО (или что там вместо) будем. Так что глубоко пох! Даже при наличии общей границы. У Штатов она тоже есть. И шо?
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 00:18, 7 окт 2022
Santa (23:15, 6 окт 2022)
. Мы и в ЕС и в НАТО (или что там вместо) будем.
...и на марсе будут яблони цвести...
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 07:46, 7 окт 2022
Якщо вірити Чаплизі, що головкам вертикально-інтегрованих структур глибоко насрати чий прапор розвивається над кукурудзяним полем, то війна саме між Україною та Ордою не може бути довгою.
Але спостерігаючи з яким натхненням США (9 із 10 топ компаній світу) повторюють найбільшу помилку Риму- використання варварів в міжпартійних розбірках, можливий і такий поворот як переход в темні віки. І там уже, в очікуванні на Карла Великого, частота, довгота і широта війн не піддаються уяві пересічного римлянина (а хоч би й не пересічного, як Тейлор).
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 11:20, 7 окт 2022
Дюма (07:46, 7 окт 2022)
головкам вертикально-інтегрованих структур глибоко насрати чий прапор розвивається над кукурудзяним полем,
 
то війна саме між Україною та Ордою не може бути довгою.
 
Але спостерігаючи з яким натхненням США (9 із 10 топ компаній світу) повторюють найбільшу помилку Риму- використання варварів в міжпартійних розбірках, можливий і такий поворот як переход в темні віки.
у олигархов и пролетариата родины нет
увы...на этот раз на кону имидж и глобальное переустройство миропорядка.  тому на олигархов заинтересованым сторонам плевать.
и для одной и для другой стороны "апокалипсис" как таковой не наступит, бо есть в наличии природные ресурсы, а от для нас может быть и такое: для того чтобы вечером не сидеть в темноте придется крутить педали якогось генератора - декомунизация эл. станций действительно погрузит страну в средневековье.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...