Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
hotstuff hotstuff 11:18, 24 сен 2022
Яка там гнучкість??? Він уже уявляє себе із розпеченим ломом в дупі...
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:50, 24 сен 2022
Військові, як повідомляється, скептично ставилися до здійсненності початкового стратегічного плану війни та швидкого захоплення Києва. Вони вважали, що для цього потрібно набагато більше солдатів і техніки. Указ про початок мобілізації було видано після наполегливих прохань командування.
 
Окремо піднімається тема відсутності в путіна військової гнучкості. У важливі моменти прийняття рішень путін зволікав, відмовляючись визнати реальність, аж поки ситуація для військ росії погіршилася
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:48, 24 сен 2022
Президент росії володимир путін в останні тижні особисто займається стратегічним плануванням війни проти України. Він відхилив прохання генералів і командирів відвести війська з Херсону, оскільки вбачає в цьому репутаційну поразку.
 
Командування рф вважає, що організований відхід військ із Херсону допоможе зберегти техніку та солдатів у разі масштабного наступу ЗСУ на Херсон. Російське угруповання наразі відрізане від основних сил російської армії Дніпром. Відмова путіна вдарила по моральному духу російських військ, пише газета.
 
Загалом путін доніс генералам, що саме він прийматиме стратегічні рішення щодо подальшого ходу вторгнення. Це викликало невдоволення вищого командного складу...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...