Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 07:04, 21 сен 2022
"У цього процесу є декілька складових. Перше, є розкрадання чиновниками величезної кількості, вагонами та контейнерами, гуманітарної допомоги й справи публічно не розслідуються, але ці посадовці й далі працюють на державу. А наша волонтерська підгрупа, яка передала 105 автомобілів на армію, то до нас є питання. Також до інших груп волонтерів, хто забезпечував бронежилетами та закривав інші військові потреби, до них теж є питання. Тобто це інформаційна бомба, яка перебиває реальні проблеми з гуманітарною допомогою", - зазначив волонтер.
 
Святослав Літинський вважає, що насправді хтось у кабінетах подумав, що волонтери мають якусь довіру у суспільства  і напевно на наступних виборах будуть брати участь самостійно або долучатися до політичних рухів, тому і вирішили таким чином скасувати довіру до волонтерів...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:04, 21 сен 2022
"Третя складова цього процесу, що багато поліцейських та слідчих охоче задіюють себе у подібних справах, аби не їхати на прифронтові звільнені території для розслідування воєнних злочинів росіян, а тут вислуговуються у сподіванні на нову зірочку на погонах, тим більш через комендантські години кількість кримінальних злочинів впала. Ці всі три інтереси сходяться, але вони проти інтересів держави"
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...