Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:09, 20 сен 2022
...І це прекрасно.
 
Апеляційний Суд в Україні сказав, що компанія Ferrexpo, акції якої торгуються на лондонській біржі, незаконно 20 років тому купила 40% Полтавський ГОК у якихось росіян і тому має віддати все назад. Відіграти назад по-українськи. Росіянам. Хоча після російських паспортів у суддів Верховного Суду, чи маємо ми дивуватись таким рішенням…. Питання риторичне.
 
Як ви думаєте, який сигнал більш зрозумілий для інвесторів? Купа іноземних інвесторів купувала акції української компанії, а тепер вони з подивом дізнаються, що українські суди вирішили відіграти назад угоду 20-и річної давності і тепер цим іноземним інвесторам належить лише дуля з маком. Не через Путіна. Не через війну. А через рішення українського суда. Який винайшов машину часу і відправився у минуле.
 
І в даний момент будь-який іноземний інвестор буде дивитись на будь-яку українську компанію, акції якої він купляв чи думав купити, як на бомбу уповільненої дії...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:10, 20 сен 2022
А сотні фондів, які володіють акціями Ferrexpo подумають, що інвестувати в Україну – то завжди погана ідея.
 
Україна сплачує кров’ю свою незалежність. Україна отримає шанс на крові українських воїнів стати іншою країною. Стати в тому числі заможною країною. Ми отримали шанс стати східноєвропейським тигром. Але ми можемо втратити цей шанс. Якщо після війни не змінимось. Якщо в країні не буде верховенства права. Якщо право приватної власності не стане святим для держави.
 
Ми можемо любити або не любити Жеваго. Але інвестиційний клімат важливіший. Це рішення не про Жеваго. Це рішення про економіку України. Про інвестиції в Україну.
 
Можно провести безліч телефонних розмов з провідними інвесторами світу. І зараз вони будуть з радістю говорити. Бо Україна в тренді. Бо Україна творить дива. Але далі вони будуть дивитись не на слова. А на дії. А такі дії говорять самі за себе. І не спонукають до інвестицій в Україну. А без них не буде економічного зростання.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 14:20, 20 сен 2022
Вже шостий президент України говорить не з тими й не про те ( і нема на то ради).
Український народ проголосував за перенос Атлантичного Валу. Куди саме український народ сьогодні вирішує з допомогою США. І дасть бог вирішить на скільки стане сил. Але й  демонтаж цього Валу на старому місці задача так само не підсильна одному українському народу. Тому звертатись треба знову ж таки в Пентагон на предмет виділення України двох екскаваторів і корпусу морпіхів для ліквідації західного кордону УРСР.
...сран(н) і такі - як же тому бідному інвестору зайти в Україну доки там на вході колючий дріт.
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Олег Левчук Олег Левчук 15:12, 20 сен 2022
Blackrock - це не інвестори, а бариги. Вони будуть викуповувати акції найприбутковіших українських держкомпаній, в результаті доходи будуть отримувати сороси-шмороси, а не держава. Вони одразу виводять все в офшори і податкі також не платять в Україні. Фурса - це смерючий соросьонок.
Ці бариги не інвестують у виробництво, у нові підприємства та в створення робочих місць. Дізнайтеся в смердючки фурси скільки його сорос за 20 років створив робочих місць в Україні. Нуль.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 16:05, 20 сен 2022
Олег (15:12, 20 сен 2022)
Фурса - це смерючий соросьонок.
Ці бариги не інвестують у виробництво, у нові підприємства та в створення робочих місць.
Ага, Фурса соросьонок, а Зеля - цяця-ляля!
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Олег Левчук Олег Левчук 16:34, 20 сен 2022
Новенький (16:05, 20 сен 2022)
Фурса соросьонок
Зєля більше патріот ніж вся ця соросяча мерзота
Подобається 4 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 16:57, 20 сен 2022
Дюма (14:20, 20 сен 2022)
Український народ проголосував за перенос Атлантичного Валу. Куди саме український народ сьогодні вирішує з допомогою США.
лягушатники бунтуют против общих жен, семей, экономики, культуры, энергетики, армии, и т.д., и т.п. - в общем против общежития..як на ваш взгляд их будут загонять в демократическое стойло - путем бомбежки парыжу чи а-ля 37 год для недовольных вроценностями? не пройдет ли атлантвал по границам парыжу?
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:34, 20 сен 2022
Олег (16:34, 20 сен 2022)
Зєля більше патріот ніж вся ця соросяча мерзота
Хто поговорив з головою найбільшої інвестиційної компанії світу Blackrock і закликав інвестувати в Україну?!
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...