Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 15:57, 18 сен 2022
Ну, друзі, мені просто везе, чи що? Але це вже ні в які ворота не лізе!! Тільки що, 18.09.2022, 12:30 , на митниці, при проходженні державного кордону України на пропускному пункті  Краківець, Львівська митниця від мене вимагали ХАБАР за перевезення музичного інструменту!!
 
Старший чоловік, митник, розпитав мене, куди я їду та навіщо, ким працюю, я сказала, що скрипалька. Спитав, а як чоловік відпустив, я сказала, що він у лавах ЗСУ.
 
Далі більше: спитав, чи я маю інструмент з собою.  Я відповіла ствердно. дістала паспорт на інструмент і пояснила, що тут написано, що інструмент не має культурної цінності, отже дозвіл на вивезення не потрібен. Він привів мене до своєї помічниці і продовжував мене запевняти, що дозвіл потрібен, а потім запропонував «подякувати» помічниці, що ставить штамп, за те що вона пропустить мене без дозволу, чисто «по-людські»
Я сказала у віконце «дуже дякую» а він відповів «ні, не так дякують - поверніться до машини і підходьте» ...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:59, 18 сен 2022
Я повернулась до машини, взяла телефон, знайшла закон, за яким я дію, і повернулась до нього.  Показала. Відповідь : «я вам по-людськи намагався допомогти, а ви мені законами тикаєте»
 
Попросила його назватись - він відмовився. як і його помічниця, яка одразу ж заховала свій бейдж під куртку, ставлячи мені штамп
 
Намагалась подзвонити на лінію протидії корупції. Їх декілька. В тому числі і прямо на Державний Кордон України - Краківець    Сьогодні неділя… або не беруть слухавку а на Урядова гаряча лінія весь час зайнято.
  
Я йому пообіцяла, що це так не залишу. В Країні війна. Він знав, що мій чоловік у ЗСУ і все одно вимагав хабар! Такого не може бути. Я не вірю. Такі люди не мають права займати свої посади!!
 
Прошу всіх друзів, хто може допомогти - розшарити цей пост, або ж тегнути того, хто може вплинути на цю ситуацію. На кордоні має бути відео фіксація і по виходу на роботу цю людину, що мені не назвалась, не складно вирахувати. Я його впізнаю. Як і його «товарку» ..
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 16:00, 18 сен 2022
Прошу всіх друзів, хто може допомогти - розшарити цей пост, або ж тегнути того, хто може вплинути на цю ситуацію. На кордоні має бути відео фіксація і по виходу на роботу цю людину, що мені не назвалась, не складно вирахувати. Я його впізнаю. Як і його «товарку»
 
Державна митна служба України
 
Я знаю, що в нас набагато більше прекрасних і хороших людей, що діють заради нашої перемоги, кожен день і кожну хвилину. але таке лайно треба випалювати напалмом. Бо вони тягнуть на дно.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...