Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 22:39, 13 сен 2022
Після деокупації Харківщини особливо гучно зазвучали голоси:  12-15... ні довічне ув'язнення російським вчителям - передовому загону Імперії та ФСБ. Згоден!
 
Але найважче "зачистити" отого "русскаго учітєля" в собі. Бо всі ми (ті хто народився та виріс в СРСР) - продукт їхньої роботи - негативної селекції совка, в якому підручник з російської мови в Україні називався "Родная рєчь".
 
"Русскій учітєль" й досі живе в тих, хто має сантимент до російської культури, яку в доктринальному документі Путіна чітко означено як "м'яку силу", котра ставить на меті розширення кордонів Імперії.
 
Під час війни все примітивізується і спрощується. Або вбиваєш ти, або вбивають тебе. І будь-який сантимент до ворога (мовляв він теж людина і теж любить Булгакова)  призведе до того, що ти на десяту секунди натиснеш на гашетку кулемета пізніше, а значить будеш знищений, бо ворог не має  жодного сантименту щодо тебе...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:42, 13 сен 2022
Оця "десята секунди" насправді і є метою російських вчителів, які свого часу якісно виконали  роботу, розсваривши українців із самими собою. Зробивши всіх нас в тій чи іншій мірі мовними та  ментальними шизофрениками, що з одного боку живуть і борються під бандерівським прапором, вигукуючи  "Слава Україні",  а з іншого Бандеру та його послідовників ненавидять незгірше за самих росіян.  Тому що хворі. Інколи смертельно.
 
А,  як хочемо одужати, вижити та перемогти маємо  передусім  зачистити "русскаго учітєля" у собі. Бо саме він  торочить на вушко: "Піші пости і разговарівай на русском, ти свободний чєловєк в свободной странє".  
 
Або: "Пушкін, Булгаков, Цой, Висоцкій - нашє фсьо, а тот кто споріт с етім - упоротий націк,  провінціальноє маргінальноє меньшєнство, котороє просто нєобходімо уніжать, обєсцєнівать і всячєскі надсмєхаться над нім". "Ми всєгда найдьом с тобой общій язик, ібо он у нас одін - русскій. Вєдь ти і анєкдоти про Штірліца понімаєшь, і фільми Гайдая цітіруєш!.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:43, 13 сен 2022
Потому что хорошіє фільми!  На, Украінє такіх нє снімалі! Вот, відішь, нє всьо так однозначно. Било жє много хорошєго в СССР. Всє ми  вишлі із одной страни, которая і в космос лєтала і фашизм побєділа. Так что давай дружіть, ібо братья. Ето Запад нас поссоріл... Ми за мір...(звучить постріл).
 
За кадром голос  "русскаго учітєля":
 
- Єсть бля! Єбанулі х...хла довєрчівого! Піздєц укропчіку! Сука, как хорошо, что у нас єсть общіє тєми  для обсуждєнія: Висоцкій, Булгаков, Цой, Грєбєнщіков... Намєдні вот дажє  Дмітрій Биков (ізвєстний рослібєрал, которого Арєстовіч любіт і цітіруєт) заявіл: что хоть он і  за мір, но нє жєлаєт поражєнія русской армії.  Красава! Вот в чьом настоящій смисл русского іскуства! Усипіть бдітєльность, тіпа: "Я помню чюдноє мгновєньє..." хотітє об етом поговоріть? А потом  - хуяк - і в расход. Ібо із  всєх іскусств для росіян важнєйшім  єсть іскусство убівать.  Імєнно для етого создана вєлікая русская культура...ну і кіно...і цірк...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:45, 13 сен 2022
Тому, ДОРОГИЙ УКРАЇНЦЮ,  нині під час війни,  коли ти чуєш, щось про "вєлікую русскую культуру" - стріляй на звук, як хочеш вижити.
 
І ще одне важливе!  Ужиток  російської мови в Україні для всіх  культурних людей  має обмежуватися коротким  як постріл  НАХ..Й на адресу всілякого роду "русскіх учітєлєй".
 
П.С. І не треба мені про "матюки перетворюють тебе на москаля", бо наші на фронті часто б'ють ворога його ж зброєю! Ібо: хто до нас з Х..ЄМ прийде, від Х..Я і загине))
А. Мухарський
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 23:56, 13 сен 2022
Новенький (22:39, 13 сен 2022)
Під час війни все примітивізується і спрощується. Або вбиваєш ти, або вбивають тебе. І будь-який сантимент до ворога (мовляв він теж людина і теж любить Булгакова)  призведе до того, що ти на десяту секунди натиснеш на гашетку кулемета пізніше, а значить будеш знищений, бо ворог не має  жодного сантименту щодо тебе...
чепушило сбежало в европу ища политического убежища щоби не платить алименты на детей, що настрогало як невменяемый, а тут оно вещает як и шо нужно делать там, де вбивають...
"Если вы читаете эти строки, значит, я уже пересек государственную границу Украины и нахожусь в одной из стран Европы, где, вероятнее всего, в ближайшее время попрошу политического убежища", – написал шоумен.
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Н2О Н2О 11:03, 14 сен 2022
Anton (23:56, 13 сен 2022)
на детей, що настрогало як невменяемый
Вот уж воистину, у кого-то мудрость приходит  вместе со старостью, а у кого-то старость приходит сама.
К тебе она сама пришла. В нашей стране женщина сама решает, будет у нее ребенок, или нет - если решит, что не будет, у нее масса способов это реализовать - от огромного выбора противозачаточных средств (от таблеток до спиралей) до аборта и беби-бокса. А если решит, что ребенок будет, то тоже масса способов - от проткнутого иголкой презерватива до обмана, что она пьет противозачаточные таблетки, хотя не пьет (в крайнем случае можно даже залететь от другого, редко кто из мужей делает тесты ДНК).
Поэтому куча детей это заслуга его жены, а у него только геморрой с алиментами.
 
пы сы Кстати, раз уж ты такой наивный, сделай тест ДНК на своих детей, вдруг узнаешь о них что-то новое и интересное
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...