Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 20:30, 13 сен 2022
В кінці травня м-ця в с. Мотижин ходила комісія по вікнам, складали акти в кого були пошкоджені вікна після обстрілів. Потім людей запрошували в сільраду для підпису цих актів. Коли я підписувала акт я там помітила занадто велику суму коштів. Після того ми вирішили не чекати, а замінили склопакети самі. Нам це обійшлося 11 тис. грн. Я пішла до старости Копилова, та пояснила що нам вже не потрібно міняти вікна, та попросила повернути мені ті акти яки я підписала. Мені сказали що треба їхати в Макарів. В Макарове мені спочатку віддали тільки копію паспорта, та копію на право власності, акти по яких був складено кошторис не хотіли виддавати. Але я настояла, і вони віддали. Коли я його уважно вивчила, то була здивована, що сума на мої вікна була 84,5 тис. грн.. Я запідозрила в цьому зловживання, тому що я поміняла склопакети за 11 тис. грн., а вони нарахували мені занадто багато, 84,5 тис. грн. Я зателефонувала на гарячу лінію...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 20:52, 13 сен 2022
Новенький,  ми вже говорили колись за виділення грошей на будівництво та ремонти. В даний час іде збір інформації за руйнування та вартість відновлення у майбутньому.
 
В бюджетах державному та місцевих таких видатків на 2022 р. не передбачено і вони не будуть виділятися.
 
В проектах бюджетів на 2023 р. МОЖУТЬ закладатися певні видатки на будівництво та ремонти житла для населення.
 
Але треба розуміти, що НІКОЛИ по запитах бюджетних установ для них не виділяли замовлені суми. Тільки певну частку. Для задоволення ВСІХ запитів треба бюджети у 5-7 разів більші.
 
Але головне треба розуміти, що на даний час немає механізмів із виділення у бюджетах грошей на приватний сектор житла. Є питання і до державного та комунального майна.
 
Як колись практикувалося? Що в бюджетах районних закладали пару тисяч грн для якогось інваліда як допомога у будівництві. ніколи такі видатки не забезпечували будівництво.
 

Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...