Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 08:24, 15 авг 2022
Лише 4 квітня Віталій Кличко зміг вперше сказати про те, що Київ потроху повертається до звичного життя. Це сталося після того, як російські окупанти відступили з Київської області, хоча місто й досі лишається головною метою загарбників, каже мер. Кличко продовжує спілкуватися із західними партнерами: зустрічався з канцлером Німеччини Олафом Шольцем, разом із братом їздив на саміт НАТО наприкінці червня. А ще відновлює пошкоджені будинки та готує столицю до зими.
 
Про дзвінки з Банкової, пошуки німецького паспорта, відносини з Кабміном та ОП, підготовку Києва до холодних місяців та розлучення Віталія Кличка розпитали кореспондентки «Бабеля» Оксана Коваленко та Маша Жартовська.
...
Кличко: Хочу ще раз підкреслити: жодного ракетного удару по жодному обʼєкту в Україні не відбувається без так званої «підсвітки» диверсійними групами чи колаборантами. Тобто, коригувальники продовжують перебувати і в Києві, і в інших містах. Тому звертаюся завжди: будьте пильними і уважними до всього
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 08:46, 15 авг 2022
...Я завжди казав, і зараз хочу: от є слово, деякі люди його не розуміють. У цьому слові — відповідь на всі запитання, які ви ставите. Це слово називається «са-мо-вря-ду-ван-ня» [підвищує голос і говорить по складах]. Деякі люди вважають, що самоврядуванням потрібно керувати згори. І будувати самоврядування згори донизу.
 
Хто?
 
Ті, хто завжди намагаються вплинути на мерів і керувати ними.
 
У нас є Конгрес місцевих та регіональних влад, який очолює голова Офісу президента Андрій Єрмак, він?
 
У нас є Асоціація міст України [її очолює Кличко], до якої входять 1000 громад. І це одна із найстаріших, найпотужніших, найвпливовіших організацій. Ще раз повторю — самоврядування будується знизу вгору, а не навпаки.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 09:05, 15 авг 2022
Как?Виталий,Вы не почитаете дЕрмака Оманского?Боневтік-Фунт от него в восторге,а Безумная просто писяет кипятком в надежде..,Чиполлино украино-оманской дружбы.ВСУ-будьте внимательны,новые проблемы от этой крысы ещё впереди!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 11:23, 15 авг 2022
Гордо встану грудью за спиной Украины - я не разбрасываюсь словами: мне потом трудно их подбирать. Мы не из того материала начинаем лепить пули. Быть умным хорошо, а умным быть - еще лучше. Один в поле не двое - уже завтра станет вчера!
Подобається 1 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...