Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:24, 5 авг 2022
Кримінальну справу проти Ґрінер порушили через те, що в аеропорту Шереметьєво в її ручній поклажі знайшли картриджі для вейпу з гашишною олією загальною вагою 0,702 грами. Баскетболістка прилетіла до Москви із Нью-Йорка.
 
Дворазову олімпійську чемпіонку, баскетболістку єкатеринбурзької УГМК та збірної США Бріттні Ґрінер затримали 17 лютого. Її відправили до СІЗО. Спортсменка додала, що не мала наміру «порушувати якісь російські закони», що вона «не вступала в змову і не планувала вчиняти цей злочин».
 
Перед винесенням вироку Ґрінер вибачилася перед судом і попросила про поблажливість.
 
«Я ніколи не хотіла нікого образити, я ніколи не хотіла наражати на небезпеку російське населення, я ніколи не хотіла порушувати тут ніяких законів. Я припустилася помилки, і я сподіваюся, що у вашому рішенні моє життя не закінчиться тут. Я знаю, що всі продовжують говорити про політичного пішака та політику, але я сподіваюся, що це далеко від цієї зали суду», – сказала Ґрінер
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:10, 6 авг 2022
Американську баскетболістку Брітні Грайнер засудили у РФ до 9 років позбавлення волі
 
У США від початку справи заявляли про політичну вмотивованість дій російської сторони. Та готувалися до обміну американки на Віктора Бута – російського кримінального торговця зброєю, що від 2012 утримується в американській в'язниці.
 
7 липня Грайнер визнала свою провину в зберіганні наркотиків на тлі розмов про можливий обмін. За 20 днів вона свідчила в суді та заявила, що помилково провезла на територію рф канабіс.
 
Відзначимо, що Грайнер 2-разова олімпійська чемпіонка. В росії виступала у складі команди УГМК Єкатерінбург з 2016
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:10, 7 авг 2022
Обменньій фонд:
Пропагандистка маскирующаяся под журналистку «Комсомольской правды» Дарья Асламова задержана в Косово... при попытке незаконного перехода границы.
 
Глава МВД Косово Джелаль Свечлия заявил, что «несколько стран доказали, что она занималась шпионажем для российской военной разведки и что она действовала под прикрытием журналиста. Также она участвовала в боевых действиях на Украине».
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...