Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:39, 1 авг 2022
«Найбільше я боюся перетворитися на них. Бажати смерті всім підряд, включно з дітьми. Стати чудовиськом, яке бажає смерті й нічого, крім неї».
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 13:54, 1 авг 2022
Прекрасная статья очень умного и порядочного человека. Настолько хорошо написано, что комментарии излишни, остается только цитировать.
Оцей конкретний росіянин зі зброєю в руках на моїй території має бути знищений. Його родина, яка живе в умовному Тагілі, — ні. Так само, як не має бути знищена сім'я умовного Онопрієнка, що народився з нами в одній країні.
Хоч би як мені хотілося відпустити свою ненависть знову на волю та приєднатися до хору тих, хто вимагає знайти та знищити всіх, включаючи сім'ї. Що може бути природнішим за таку реакцію? Але боротьба зі своїми внутрішніми драконами завжди на порядок складніша, ніж убивство тарганів. А нам доводиться воювати одночасно на двох фронтах. Тому мені важливо не перейти на бік ворога. Навіть із благих спонукань.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 13:57, 1 авг 2022
Ми можемо знищити їх усіх до єдиного. Не залишивши про них навіть пам'яті. Але чим ми тоді будемо відрізнятися від них? Нічим. А це означає, що вони переможуть. Навіть мертві...
Власне, цього вони й хочуть від нас — усіма силами підштовхнути до таких самих дій. До катувань на камеру, до знищення полонених, до свавілля стосовно мирних людей, до такого простого й зрозумілого «око за око, зуб за зуб». Тоді війна світоглядів перетвориться на банальну війну за території. Де жодній зі сторін не буде діла до моральних цінностей. Де ми будемо із жахом заглядати в глибини власних душ, якщо вистачить хоробрості, звичайно.
Поки триває війна, жодних гарантій, що моє тіло залишиться цілим...  Це те, на що я не можу вплинути. Але є те, що залежить особисто від мене, — залишитися людиною. Отже, перемогти.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:57, 1 авг 2022
sobaka_d (13:54, 1 авг 2022)
очень умного и порядочного человека.
Вони якраз цим і користуються в своїй гібридній війні. Причому, їх влаштовує будь-який результат.
«Лев Толстой, «Хаджи Мурат, XVII»: Чувство, которое испытывали к русским все чеченцы от мала до велика, было сильнее ненависти. Это была не ненависть, а непризнание этих русских собак людьми и такое отвращение, гадливость и недоумение перед нелепой жестокостью этих существ, что желание истребления их, как желание истребления крыс, ядовитых пауков и волков, было таким же естественным чувством, как чувство самосохранения»
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 14:11, 1 авг 2022
Новенький (13:57, 1 авг 2022)
Вони якраз цим і користуються в своїй гібридній війні. Причому, їх влаштовує будь-який результат.
Значит, вы ничего не поняли из того, что тут написано. Но голосование под статьей как раз говорит о том, что многим это понятно. Мы действительно от них отличаемся.
Я думаю, что это видео распространено специально, и теракт в Оленевке сделан для тех же целей. Чтобы добиться эмоциональной реакции, которая скажется на обращении с их пленными у нас. Ведь Раше крайне невыгодно, чтобы у их солдат была альтернатива в виде сдачи в плен, где они гарантировано останутся живы и не искалечены. А если у нас с пленными станут обращаться аналогично, у орков этой альтернативы не будет. И они будут отчаянно сражаться до последнего за свою жизнь. Это и будет их мотивацией, причем достаточно серьезной. А их агенты влияния будут сейчас активно истерить в сети, разогревая толпы полезных идиотов.
Месть должна быть точечной.
И никак иначе!
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 14:14, 1 авг 2022
Новенький (13:57, 1 авг 2022)
«Лев Толстой, «Хаджи Мурат
Что я вижу? Вы цитируете идеолога русского мира? Это называется приехали.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...