Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 16:38, 29 июл 2022
Патронатна служба "Азову" повідомила, що з'ясовує імена загиблих і постраждалих внаслідок удару по колонії в Оленівці, де перебували полонені полку. Також на місце виїхав Міжнародний Комітет Червоного Хреста.
 
"Будь-яка інформація, яка зараз з‘являється в російських тг-каналах та інших ЗМІ, є психологічною спецоперацією проти "Азову" і українського суспільства. Тому закликаємо дочекатися перевірених даних"
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 16:59, 29 июл 2022
Роман Донік: Всі емоції, які зараз заважають перемагати ворога контпродуктивні. Втрати це боляче. Садизм окупанта це боляче. Вбивство полонених, заручників та цивільних касетними боєприпасами це боляче. І як не було б важко, треба контролювати ці емоції. Ніщо не повинно вибивати нас з колії, допоки окупант не буде вигнаний з нашої землі.
 
А потім буде час та простір для помсти. Але спочатку треба звільнити наш дім та наших людей з заручників. І ще. Нам все ще потрібен обмінний фонд. Нас провокують і примушують робити як вони, думати як вони. Стати ними. Але. Ми стійкі. Ми сильні. Ми витривалі. Ми стабільні в своєму прагненні перемогти і вбити всіх покидьків.
 
Я не знаю як ми потім будем все це відхаркувати. З якої кров'ю, але зараз треба зчепивши зуби тримати стрій.
 
Потім ми будем розбиратися з психологами та психіатрами. А зараз треба розібратися з ворогом який прийшов нас знищити...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:01, 29 июл 2022
...І зробити це треба не тими методами, які ворог нам нав'язує, а тими методами, які прийнятні для країн, зброєю яких ми ворога перемагаємо. А так, Ізраїль входить до їх числа. І в нього ми теж вчимося. І воювати і мститися. Але поки що, просто не давайте емоціям наробити дурні. Цього від нас чекає Росія. Цього добивається Росія. І ми не дамо їм отримати це задоволення. Сьогодні важкий день.
Але не це не останній важкий день. Боюся, що будуть гірші. Але не ми почали цю війну, але нам її скінчити. Скінчити перемогою. А для цього треба спокій. Ясність та витримка.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...