Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Santa Santa 22:33, 26 июл 2022
А шо обиженная колбаса по этому поводу скажет?
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:49, 26 июл 2022
Шрьодер - всього лише ексканцлер, при тому з втоптаною в багно репутацією і ніяким рейтингом. Тобто, офіційно він нікого представляти не може і ніяких пропозицій робити також не може. Навіть речник німецького уряду сказав, що відомство федерального канцлера не причетне до поїздки Герхарда Шредера до Москви.
 
Отже, це приватна ініціатива? І для чого? Це точно не спроба реваншу - "я вам привіз багато недорогого газу, якого теперішня влада вас позбавила". Бо 78 років, брудний бекграунд і сміттєвий імідж (тобто, Шрьодер далеко не 79-річний Байден) - не той плацдарм, з яким думають про владу.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:50, 26 июл 2022
Хтось заслав Шрьодера як посередника? По-перше, хто би не погребував Шрьодером і аж так ризикував вже своєю репутацією через співпрацю з найманим службовцем Кремля? По-друге, ідіотів в ЄС вже не лишилось: на цей момент вже всі мали не одну змогу переконатись, що жодні переговори з Путіним не можуть бути ефективними. Працює тільки тиск і жорсткий тиск.
 
Лишається протилежний варіант: це не хтось з єврочиновників послав Шрьодера розвідати, а які настрої і наміри в Путіна. Це власне Путін смикнув свого холопа особисто доповісти, які настрої в Європі загалом, в Бундестазі зокрема. Путін хоче впевнитись, наскільки серйозна Європа в намірах опиратись відвертому шантажу.
 
В будь-якому випадку, сьогодні Шрьодер вже вилетів додому. Сенс цієї дивної прогулянки до вигрібної ями ми побачимо, орієнтуючись на подальші кроки Кремля.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 00:30, 27 июл 2022
Новенький,  
А чо тогда пишут, что шредер не только бумажки в лапшу превращает, но и имидж Германии в...
Про Орбана уже ясно, что эта птаха запоет по возвращению?
Берлускони....ау!
Хотя...86 лет и миллиардер...
Но много денег не бывает и почесать свое ЧСВ иногда хоцца.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 01:21, 27 июл 2022
...подавляющее большинство делегатов высказалась за выход Германии из Евросоюза. "Мы считаем необходимым выход Германии из Европейского Союза и основание нового европейского экономического сообщества и сообщества по интересам", - говорится в программе.
 
На предыдущих выборах в Бундестаг в 2017 году "Альтернатива для Германии" набрала 12,6% голосов. Это - третий результат после консерваторов и социал-демократов.
Подобається 1 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...