Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 11:29, 27 июн 2022
"Зло не може залишатися безкарним. Злочини росії проти України й кожного українця - волаючі. Винні мають понести покарання. Мною - за допомогою найкращих українських і американських юристів - подано скаргу до Європейського суду з прав людини про відшкодування збитків.
 
Цей позов - одна з перших міжнародних юридичних дій проти росії, мета якої - зупинити злочинну діяльність російського агресора, знищення української економіки й розкрадання українських активів.
 
Грабіж українських експортних товарів- зокрема зерна і сталі - уже призвів до зростання цін на ці товари та збільшення у світі кількості людей, що помирають від голоду. Це варварство має бути зупинене, а росія має заплатити сповна. Вірю в справедливість і борюся за неї".
 
Його інтереси представляє міжнародна юридична фірма Covington & Burling LLP.
 
З огляду на невідкладність і серйозність ситуації Ахметов попросив надати справі пріоритетний статус.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 11:48, 27 июн 2022
а побибикал, потвора? в спортлото та цквлксм еще позов подай...знову ахметка поставил не на ту фигуру - снова програв третий раз кряду...а казали алигархи дюже вумные аж жуть...а оно вона как, михалыч...пацаки ему азов не простят...та и бабло бывших кгбшников там в активах были...а эти теж долги не прощают...судя по всему - останется ахметка "голый и босый", бо и штатовские активы, придет время, к рукам "техасцы" приберут...
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...