Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 23:47, 14 май 2022
За день до війни Цензор.НЕТ записував інтерв’ю з Романом Безсмертним, який не мав сумніву, що вона буде. А серед іншого також говорив про те, що поведінка російського солдата буде далека від цивілізованої.
 
"І коли ви аналізуєте поведінку того, що називається российский человек, не приміняйте до цього наших цінностей, поглядів, систем координат. Це суцільний страх, який паралізує розум. І на передній план виносить звірині інстинкти", - сказав він тоді.
 
Через 4 дні Безсмертний на власному досвіді переконався у правдивості своїх слів. Він провів 28 днів в окупації в Мотижині на Київщині, де відбувалися  активні бої і де була закатована родина сільської старости...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 00:58, 15 май 2022
…Перші, хто сьогодні зрозумів - це буряти, башкирці, дагестанці, татари, марійці, мордовці. І що треба зробити найперше? Щоб вони відчули себе бурятами, башкирами, татарами, мордвинами, марійцями. Тоді все, про що ми говоримо, їм стане зрозумілим в один момент. В чому проблема? Я не розумію, чому бурят вважає себе "рускім".
 
-Але ви уявляєте, скільки інформаційного ресурсу треба, щоб зламати цей міф. Ми навіть не продукт пропаганди ламатимемо. Ми не розвінчуватимемо фейк. Ми будемо ламати екзистенційний міф людини.
 
-Уявляю. І я не випадково поставив питання "Росія після.." Бо те, що говорить рідко хто в Росії (наприклад Юдін), що насправді, поки ці народи не будуть ідентифікувати себе як етноси, імперія зла була, є і буде. Будуть лише паузи, що дають можливість передихнути...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 01:03, 15 май 2022
І оця унікальна конфігурація Рамштайну, яка повинна закласти розуміння – не вирішення проблеми забезпечення України зброєю, а розв’язки цього питання. Бо ми можемо вирішити його на 10-15 років, далі воно вернеться на круги своя. Бо ці люди вони не відчувають себе ціннісними.
 
-І ще, думаю, що ця зустріч у Рамштайні рушить для них міф про протистояння  США і НАТО, тут проти них весь світ.
 
Але вони йому можуть трансформувати для себе просто у ворожий Захід…
 
-Так цей міф розбивається тільки в один спосіб: бурят має зрозуміти, що він бурят, а не "рускій". Татарин має відчути себе татарином…
 
-А як це зробити? Має прийти якийсь хлопець з Китаю і сказати: слухай, та ти ж бурят.
 
-Для цього відповідь проста – український солдат має пройти через кордон…
 
-Ой, скільки людей вас не зрозуміють…
 
-Бо якщо він не переступить через кордон, це буде лише пауза...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...