Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:30, 14 май 2022
Нам всім хочеться, щоб наші союзники на своєму Олімпі приймали блискавичні рішення, які б призводили до невідворотної поразки мордору та його краху.
 
Але правда жорсткіша. Олімпу нема, в європейській політиці є інтриги та позиційні війни. Війною інтересів стала шоста хвиля санкцій в ЄС, де всі 27 країн мають одностайно схвалити, зокрема, повну відмову від російської нафти.
 
Боротьба за появу ембарго на російську нафту - на передовицях європейської та світової преси. Драма розгортається і публіка стежить за заявами Орбана та Європейської комісії значно уважніше, ніж за Єробаченням. Ставки високі.
 
Ворог не намагається навіть «зберігати обличчя» своїх посіпак та використовує   тактику розбитих вікон. Створити одне виключення, потім друге, потім третє… Намагання Угорщини отримати собі "виключення з санкцій" під різними приводами - банальна спроба знайти слабке місце в єдності ЄС. Заяви Орбана про те, що країна не виживе без російської нафти, не витримують ніякої критики...
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:35, 14 май 2022
Мета Угорщини - дати приклад іншим. За ними про "виключення" починають говорити Греція, яка заробляє на танкерах, Словаччина, Болгарія. Нічого особистого - просто бізнес, і Кремль це використовує.
 
Олімп поки ще продовжує спроби домовитися з використанням усіх наявних можливостей. Традиційні інструменти - фінансові бонуси та додаткові фонди. Проте, навіть ці, зазвичай дієві інструменти, цього разу не спрацьовують та не наближають до ухвалення такого потрібного рішення з запровадження ембарго.
 
Не допомогли навіть "привіти" від лідерів G7, які недвозначно нагадали: російська нафта фінансує російську зброю. Яка сьогодні вдаряє про лікарнях і нафтопереробних заводах в Україні, а завтра буде націлена глибше в Європу.
 
Ставки вже захмарні і зростають навіть для президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляйн. Їй доводиться забезпечувати єдність ЄС, а керованість блоку постійно під зарозою, бо не треба недооцінювати мордор. Орки добре знають слабкі місця Олімпу...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:38, 14 май 2022
Так само не варто створювати надмірні очікування, на кшталт «рішення по ембарго буде прийнято протягом 24 годин». Бо це не про рішення, а про запеклу та складну боротьбу, яка всіх нас випробує на витривалість та стресостійкість. І тут не має легких шляхів, бо втрачають усі.  
 
У такій дипломатичній битві неможливо просто стояти осторонь і чекати поки на Олімпі все владнають.
 
Орбан піймав кураж і вважає, що він всіх обіграє, бо правила не для нього, а російська труба продовжить постачати нафту та статки.
 
Шанси на запровадження ембарго досі є. Європейські дипломати шукають рішення другий тиждень поспіль. І це вже стосується не тільки європейського Олімпу, а й країн G7 та навіть G20.
 
Але так сталося, що ця труба йде через  Україну. І ця труба під нашою юрисдикцією, і наша позиція може суттєво вплинути на можливості Орбана насолоджуватися грою на Олімпі.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:48, 14 май 2022
Шрайк: За первые 6 недель после российского вторжения ЕС утвердил 5 пакетов санкций. Следующие 5 недель ушли на согласование 6-го пакета. И все никак.
 
По тому, как упирается бункерный Кощей, видно, что именно в эмбарго спрятана смертельная для него игла
Я б шукав менш дипломатичних способів тиску на Орбана, напевне є на нього купа компромату... Але "демократія", "консенсус"...
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 14:11, 14 май 2022
Новенький (13:48, 14 май 2022)
Я б шукав менш дипломатичних способів тиску на Орбана, напевне є на нього купа компромату... Але "демократія", "консенсус"...
та шо там "шукать" - отобрали имущество на "ремонт провала", надавали по голове арматурами, зачмырили родственников и детей, облили краской жилище и авто...
 
ПыСы...он польские агенты кремля совсем оборзели - требуют на проукраинском митинге у активисток чтобы те не сидели на пособиях, которые высчитывают с польских граждан, а шли устраиваться на работу, а активисты возвращались домой  и шли в армию. Активисты в один голос начали возмущаться, что это кремлевская провокация - где это видано, чтобы профессианальные активисты еще и где-то работали кроме митингов!
Подобається 1 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 15:50, 14 май 2022
А кто этой Европе виноват в том, что они не в состоянии создать ни одной эффективно работающей структуры?! Вот на хрена, спрашивается, они себе на голову повесили этот, прости господи, "консенсус"? Что, нельзя установить правила, что решает подавляющее большинство? Та же история и с НАТО. Про ООН уже и говорить противно. Абсолютно бессмысленная организация с огромным количеством дармоедов на нехилых з/п, которых должна содержать, непонятно с какого перепугу, вся планета. Вот зачем, спрашивается, этот цирк? Или они нарочно это делают, просто создавая кормушки для никому не нужных чиновников? А решение жизненно важных вопросов их мало заботит?
Хоть убейте, но я не понимаю такого подхода. Под угрозой само существование планеты, а эти идиоты играются в какие-то игры для слабоумных!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:58, 14 май 2022
sobaka_d (15:50, 14 май 2022)
решение жизненно важных вопросов их мало заботит?
Просто они уже привьікли (вьіросло целое поколение!), что жизненно важньіе вопросьі совсем другие и их решение по времени может тянуться десятками лет.. А потом в один день оказьівается, что єти вопросьі не такие уже и жизненноважньіе, а жизненноважньіе совсем другие, но правила первьім нарушать никто не хочет, чтоб потом через 10 лет ему не вспомнили и не привлекли.. Путин єтим прекрасно пользуется и Орбана научил.  Думаю, потому и вьішла Британія с єтого вот всего и сейчас лидирует во многих исторических процессах..
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...