Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 19:29, 18 янв 2022
Разработка шведов — "Saab". Принцип тот же — выстрелил и забыл. ТТХ великолепные — пробитие до пятисот миллиметров брони с верхней полусферы, дистанция стрельбы до восьмисот метров, минимальная дистанция стрельбы — 20 метров, вес двенадцать килограмм.
За счет встроенного в корпус контейнера с водой позволяет вести огонь из закрытых помещений. Время захвата цели — две-три секунды.
Ну, то есть просто великолепная штука
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 20:33, 18 янв 2022
Звісно, те, що таку потрібну техніку нам доставляють міжнародні партнери - добре. Але чи потрапить вона одразу на фронт? Із таким застереженням виступив ще один учасник російсько-української війни Віталій Смілка. Він каже, нині чимало паперових моментів, які займають тривалий термін.
 
"Ось я хотів волонтерську машину на Схід. Щоб зробити це знадобилося більше часу, аніж сама доставка з-за кордону, - зазначає Віталій Смілка. - Тобто у цьому аспекті важливо, аби  техніка не залежалася на складах, а таки поїхала одразу на фронт. Пригадуєте парад Порошенка? Тоді уся техніка одразу на передову поїхала. Так і зараз потрібно".
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...