Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Арина Кукушкина Арина Кукушкина 09:40, 14 янв 2022
Нічого дивного — так буває, коли влада держави не приділяє увагу безпеці своєї батьківщини, то інші країни не особливо тим опікуються. Так би мовити «якщо вам це непотрібно, то чому хтось має то за вас робити?». Приклад — Афганістан, який бажав щоб Америка за них воювала, поки вони будуть по домівках відсиджуватись…
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 14:03, 14 янв 2022
Арина (09:40, 14 янв 2022)
Нічого дивного — так буває, коли влада держави не приділяє увагу безпеці своєї батьківщини, то інші країни не особливо тим опікуються.
Ага...Агент Кремля Трамп требует наложить санкции на Кремль, а враг Кремля Бидоненко не хочет санкций против врага, мотивируя тем, что власть в Украине сама не хочет "уделять увагу безопасности" против Кремля...
 
Ну прям гении идиотизма!
Подобається 4 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 14:57, 14 янв 2022
Хуйня.
Демократы, как люди из простого нарита, преувеличивают ценность денег в плане политической мотивации. Поэтому хотят использовать СП1 и СП2 в качестве "морковки для ослика", явно льстя свисобачьему Хуйлу, которому до ослика еще тысячелетия эволюции и естественного отбора.
Республиканцы же, как выходцы из рядов плантаторов и капиталистов,  уверены, что быдло понимает только пиздюлину, так же льстя безголовым свинособакам, которые вообще не в состоянии понимать что-либо без дозы стекломоя.
 

Т.е. это просто один из раундов общефилософского диспута на тему "Как бы получше въебать кацапов?"
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 15:20, 14 янв 2022
Ось як можна розуміти такі інформаційні вкиди?
Санкції проти «Північного потоку-2» не пройшли через Сенат США
 
Може розкривається МОТИВИ та пояснення? так треба прямо сказати, що пропонувався проект один, коли існує інший. То може прийде час і приймуть більш виважений та відповідний часу?
 
Чому не дійде ніяк розуміння, що маніпуляції тут же будуть спростовані життям і треба буде набагато БІЛЬШЕ ресурсів та витрат їх на пояснення.
 
але ВСЕ буде погано КОЛИСЬ і вже ось-ось скоро. А життя проходить сьогодні. І класика життя каже, що після кожної хвилини проходить більше в минуле і залишається менше в майбутнє. І нема на то ради.
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...