Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 11:44, 20 окт 2021
Один мой товарищ, которого я считаю человеком разумным, достаточно информированным и критически мыслящим, написал сегодня такие слова:
 
"Чтобы это всё наконец-то закончилось, мы должны получить коллективный иммунитет в Украине. Достичь его можно только двумя путями - вакцинироваться или переболеть".
 
Я не знаю, почему он так написал - по простому неведению, или из-за слишком примитивного понимания ситуации, процессов и терминов, или ради банального хайпа на теме.
 
И хотя я знаю, что он человек достаточно информированный, я пока ещё искренне надеюсь, что причина - банальная неосведомлённость в данном конкретном вопросе.
 
Увы, увы: специалисты уже долгое время считают достижение "коллективного" (популяционного) иммунитета, в частности прививками, невозможным.
 
Ещё в мае об этом заявил некий Энтони Фаучи, регалии и позиция которого хорошо известны и не нуждаются в уточнении.
https://www.nytimes.com/2021/05/03/health/covid-herd-immunity-vaccine.html
...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:45, 20 окт 2021
Ещё весной он сообщил, что эксперты поменяли свое мнение и теперь не связывают надежды на прекращение пандемии с неким "мистическим" (так в оригинале) уровнем коллективного иммунитета.
 
Точно такого мнения придерживается создатель вакцины АстраЗенека, глава Оксфордской вакцинной группы сэр Эндрю Поллард.
https://www.theguardian.com/world/2021/aug/10/delta-variant-renders-herd-immunity-from-covid-mythical
 
Ещё в августе он назвал "невозможным" достижение коллективного иммунитета для штамма Дельта.
 
Более того, в своих показаниях членам британского парламента Поллард прямо заявил, что вакцинация не останавливает передачу вируса: "Вариант Дельта по-прежнему будет инфицировать вакцинированных". Поэтому вслед за Фаучи он назвал возможность достижения порога коллективного иммунитета "мифической".
 
Об объективной недосягаемости такого порога говорят и чиновники CDC:
https://www.wabi.tv/2021/10/03/head-maine-cdc-says-delta-variant-changes-herd-immunity-goals/
...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Лариса Кашуба Лариса Кашуба 13:25, 20 окт 2021
Как минимум 80% украинцев имеет стойкий иммунитет к коронавирусу - 3-5% переболели в тяжелой форме, 15% в легкой и средней, 80 процентов в "бессимптомной", т.е. фактически не болели, их иммунитет незаметно нейтрализовал вирус, но антитела и иммунная память у них остались.
 
"Вакцинный" иммунитет по сравнению с естественным - неполноценный.
 
Суть вакциноаферы в том, что вакциноаферисты пытаются уколоть людей с имеющимся полноценным иммунитетом и приписать их незаболеваемость действию вакцины.
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
deimos deimos 14:29, 20 окт 2021
Дегенерат написав, дегенерат поширив, дегенерат же і підтримав цю маячню. Щоб вас, придурки, вклали на ліжка перед входом до лікарні.
Подобається 3 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:52, 20 окт 2021
"Канібалізація" в бізнес-термінології - це коли виробник кросівок, машин чи духів додає в свій асортимент нову модель, яка користується попитом і завойовує споживачів. Але одночасно виробник з сумом спостерігає серйозне падіння попиту на один або кілька інших своїх популярних до того продуктів.
Фарма-індустрія від автовиробників, індустрій моди та краси, тощо принципово відрізняється лише тим, що продає не мрії, а фобії.
Решта - як у всіх
Цьогорічна супер-успішна кампанія популяризації страху однієї з коронавірусних інфекцій, схоже теж має невеличку небажану маркетингову "побічку".
Вона звела на нуль багаторічні витрати на залякування споживачів грипом для збільшення обсягів реалізації відповідних вакцин та тестів.
Судячи по доступній на сайті ВОЗ актуальній статистиці кількості позитивних тестів на різні штами грипу,
він (грип) або раптом пропав,
або (що вірогідніше) на грип майже перестали тестуватись.
https://bit.ly/3keUUha
Бо кого ж тепер цікавить грип...
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 17:35, 20 окт 2021
Лариса Кашуба,  ты, цороцуб, лучше иди в процедурную, там Третьяков приготовила тебе укольчик для эвтаназии!
Т.е. прививка не потребуется!
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:36, 20 окт 2021
Інформаційна агенція Reuters, 21.10.2020:
 
"Дев'ять людей померли після минулотижневої вакцинації від грипу у Південній Кореї, що викликало занепокоєння безпекою вакцини під час розширення сезонної програми щеплень, щоб запобігти потенційним ускладненням COVID-19.
 
Тільки в середу було повідомлено про п'ять нових випадків смерті, але влада не планує зупиняти програму вакцинації, якщо розслідування, включаючи посмертні випадки, не виявлять зв'язок, що його в попередніх висновках не знайшли."
 
"Ми розглянули, чи доцільно продовжувати вакцинацію, або краще призупинити та чекати результатів", - заявив на брифінгу представник охорони здоров'я Кім Чон Гон.
 
"Ми дійшли висновку, що смерті не мали прямого зв'язку з вакцинацією, враховуючи обмежені дані, які ми маємо зараз, і без детальних звітів".
 
"Кім заявив, що попереднє розслідування шести жертв виявило, що у п'яти з них були основні захворювання.."
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:39, 20 окт 2021
Тобто, коли хронічно хворий пенсіонер вмирає з позитивним тестом, то він - "жертва ковіду" і "міг би жити",
а коли 17-річний (читайте далі) хлопець отримує щеплення від грипу і раптом вмирає, то "вакцина не винна, бо в нього могла бути якась хвороба"
 
Цитую далі:
 
"Через кілька тижнів після запуску національної програми вакцинацію вже було тимчасово призупинено через проблеми безпеки. Смерті, серед яких були 17-річний хлопчик та 70-ти літній чоловік, домінувала у заголовках новин у Південній Кореї...
 
...початок програми безкоштовної ін'єкції для близько 19 мільйонів людей, що мають на неї право, ще раніше було призупинено на три тижні після того, як виявилось, що близько 5 мільйонів доз, які мають зберігатись в холоді, піддавалися дії кімнатної температури під час транспортування до медичного закладу..."
 
вся стаття тут https://reut.rs/3keBFEy
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Лариса Кашуба Лариса Кашуба 21:56, 20 окт 2021
deimos (14:29, 20 окт 2021)
Щоб вас
Дегенерат-сорособот.
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 01:38, 21 окт 2021
Запитайте у будь-якого лікаря віч-на-віч, чи володіє він і інші українські лікарі більш-менш глибокими знаннями у галузі щеплень.
 
Відповідь буде така: власне щепленням присвячена дві лекції. На першій вивчають календар, на другій - протипокази. І все.
 
Далі йде спеціалізація. Педіатри трішки знають, тому що щеплення приходятся переважно на дитинство. Але не заглиблюється, у них своїх проблем вистачає.
 
Трішечки більше знають імунологи, але в них теж своїх проблем вистачає. Алергії, імунодефіцити, так, це їх. Щеплення пов'язані з ними лише тому, що вони викликають імунну відповідь, і все. Тому це теж не їх парафія.
 
Інфекціоністи щепленнями не займаються взагалі, вони лікують хворих.
 
Травматологи та хирурги знають про екстрену профілактику сказу та правця. Все інше - теж не їх.
 
Епідеміологи людей не лікують. Так, вони знають, як вакцини повинні працювати і чим вони відрізняються. Але вплив конкретної вакцини на конкретну людину - це не їх.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 01:39, 21 окт 2021
Так, лікарі знають анатомію, фізіологію, імунологію, вчать інфекційні хвороби.
 
Проте у суто специфічні питання, пов'язані зі щепленнями, середній і навіть гарний лікар не заглиблюється. Принцип дії та склад вакцин, вплив їх на організм, відмінності вакцин різних виробників, можливі наслідки індивідуального або масового використання - це все для них темний ліс.
 
Так, є фахівці саме в галузі щеплень, вакцинологи. Проте університети за цією спеціальністю не вчать вже багато років. Тобто - це лікарі, які вирішили самостійно заглиблюватися в цю тему. Їх дуже мало - вони поодинокі, якщо не взагалі "унікальні".
 
А решта, en masse, обізнані в питаннях щеплень дуже, дуже поверхнево...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:32, 21 окт 2021
АЛЬТЕРНАТИВНА НОРМАЛЬНІСТЬ
 
1. Людина, яка перехворіла 6 місяців тому і зараз має офіційні медичні відводи від щеплень (наприклад, проходить хіміотерапію раку), на думку влади не можє поїхати на лікування в інше місто і, скажімо, поснідати на вокзалі без ПЛР-тестів раз на три дні.
 
2. Людина, яка 11 місяців тому отримала два щеплення і зараз наглядає вдома за хворим родичем, на думку влади не має жодних обмежень у пересуванні та відвідуванні будь-яких закладів.
 
Це — думка влади. Не шукайте логіки. І медицини тут теж немає.
 
Не хочу бути альтернативно нормальним.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Лариса Кашуба Лариса Кашуба 11:00, 21 окт 2021
Всі вже забули шалені скандали в Україні коли люди, діти гинули від неякісних вакцин, зокрема від кору, а держава не захищала людей, бо там шалені відкоти завжди йдуть від держзакупівель, Пфазер маже офіційно дає 20% ще й тримає армію грантожерів-лобістів свого бізнесу.
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...