Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 12:00, 20 окт 2021
Вимагаючи від України забезпечити консульський доступ до затриманого на Донбасі громадянина Росії, Міністерство закордонних справ РФ визнало участь своїх громадян у збройному конфлікті на Сході України, заявляє українська сторона в ТКГ.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:27, 20 окт 2021
У МЗС України у відповідь на заяву Захарової висловили здивування, що МЗС Росії "лише на шостий день поцікавилося долею Андрія Косяка", який був затриманий 13 жовтня біля Золотого в Луганській області.
 
"Під виглядом робіт із гуманітарного розмінування він здійснював фото- і відеофіксацію позицій, від яких відійшли Збройні сили України в межах ділянки розведення сил і засобів", чим порушив Додаткові заходи зі зміцнення режиму припинення вогню від 22 липня 2020 року.
 
"Сподіваємося, що мешканці Донбасу, яким РФ незаконно нав’язала своє громадянство, нарешті зрозуміють: вони не цікавлять Москву, а обіцяна їм опіка не має нічого спільного з реальністю. Росію цікавить лише одне: видати паспорт і відправити воювати. Цинічно використали і забули.
 
Очікуємо, що російська сторона із таким ж завзяттям виступатиме за дотримання Консульської конвенції на території Росії, припинить систематично порушувати терміни інформування про затримання українських громадян та надаватиме до них доступ
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...