Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
sobaka_d sobaka_d 09:31, 14 окт 2021
Когда спикер парламента, доктор юридических наук и чуть ли не академик в таком ключе высказывается о "регламентных закорючках"... Это уже полный приезд! Правда его квалификация, несмотря на регалии, более, чем сомнительна, поскольку он провалил тест на знание законов, когда подавал заявку на конкурс по отбору судей! Как и Венедиктова! Но то было при клятом Порошенко. А теперь этот светоч юриспруденции блистает в Раде и радует общественность своими глубокими высказываниями в области права. Новые лица! Или хари?
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 10:01, 14 окт 2021
sobaka_d (09:31, 14 окт 2021)
А теперь этот светоч юриспруденции блистает в Раде
ІСТОРІЯ знає ВСІХ ГОЛІВ ВР України починаючи від 1991 р. і Кравчука і далі із Морозом, Плющем, Ткаченком, Литвином, Яценюком, Гройсманом і т.д.
 
Хто із них був саме на своєму місці?
 
Ах, ТАК, для собаки_д - це Яценюк, як практикуючий у власній юридичній кампанії із 2-го курсу університету, замість вивчати юриспруденцію на студентських лавках та бібліотеці. Що таке пацан у 18 років у товаришів юристів в кампанії? Збігати за пивом? -  всєгда готов!
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 10:06, 14 окт 2021
dobryj5 (10:01, 14 окт 2021)
Правда(,) его квалификация, несмотря на регалии, более, чем сомнительна, поскольку он провалил тест на знание законов, когда подавал заявку на конкурс по отбору судей!

Теза дуже сумнівна, оскільки в ті часи як і в інші, відбір у судді проходив із вимогами приналежності до відповідних ДОР.
 
І тут питання повинно стояти - А СУДДІ ХТО? Можливо інші люди скажуть, що він і не міг пройти ТУ атестацію при ТИХ відборах. Адже там проходили "заслужені" донецькі та кримські, які мали певний досвід служіння за певними напрямками.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...