Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Vlad Buskov Vlad Buskov 00:33, 20 сен 2021
facepalm
По словам его адвокатов, во время акций протеста и находясь под стражей в полиции, на подростка «надели наручники, повалили на пол и таскали за наручники, плевали и били палкой».
 
На него также обрызгали скунсовую воду - химическое соединение с неприятным запахом, созданное израильскими военными и используемое для сдерживания толпы.
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 20:28, 19 сен 2021
«Сіоністи займалися крадіжками та масовими вбивствами, щоб створити свою сіоністську державу. Вони повстали проти Бога найсерйознішим чином. Я боюся примусового призову в армію, що суперечило б усьому, за що я виступаю... Держава Ізраїль практикує апартеїд і регулярно бере участь у військових злочинах проти палестинського народу. Я не можу служити в такій аморальній армії, яка щоденно здійснює такі жорстокості».
   Отакої!
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 20:27, 19 сен 2021
Слухання, призначене на 20 вересня в трибуналі першого рівня в Манчестері, стосуватиметься його апеляційної скарги на відмову, яку він отримав у грудні минулого року від Міністерства внутрішніх справ Великої Британії. Студент сказав, що він рішуче виступає проти сіонізму та існування Ізраїлю через релігійні та політичні погляди, які, як правило, не вітаються владою чи широкою сіоністською ізраїльською громадськістю. Ортодоксальні юдеї-антисіоністи вважають, що юдеям не слід дозволяти масово повертатися в землю Палестини до приходу Месії.
"Те, що зробив сіоністський рух, є гріховним, тому що він повернув юдеїв на Святу Землю проти волі Бога і в результаті цього примусово перемістив корінний палестинський народ і вкрав його землю", - сказав він у своєму свідченні, яке буде використано як доказ у судовому розгляді.

Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...