Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Santa Santa 06:59, 26 июл 2021
И шо?
Ознакомили, или поставили перед фактом?
Ни у нас ни у поляков не заметно радости по поводу этого договорняка
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 07:59, 26 июл 2021
Santa (06:59, 26 июл 2021)
Ознакомили, или поставили перед фактом?

Написано же - "ознакомили и не получили замечаний". Ну некогда было бубочьке, он как раз разучивал фразу "гутен таг фрау мэркэл, шпрехен зи дойч, яя - карашо!, натюрлих!".
Хули - мастер попиздеть ротом!
Подобається 12 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 08:25, 26 июл 2021
Santa,  І в Польщі і в Україні дивляться реально на стан економічного співробітництва. Тоді коли в інших переслідуються політичні мотиви покарати Україну.
 
Але в таких випадках вийде ЯК І ЗАВЖДИ, тобто надіялися тільки на якнайкраще. В мене чомусь немає сумнівів, що такі проекти ніколи не будуть рентабельними і ніколи не окуплять тих затрат.
 
Життя і час покаже ДОЦІЛЬНІСТЬ політичних недалекоглядних рішень. І я виходжу із тих даних використання газу в Європі та в ЄС і частці Газпрому в тому газі. Хоч і можна розуміти Німеччину, яку втягнули у великі частки тих зусиль і вона при використанні газу за 2020 р. біля 89 млрд куб.м від Газпрому отримала 57 млрд і за ПІЛЬГОВИМИ цінами. то чому би не підтримувати такі проекти.
А ось Вел Британія отримала від Газпрому тільки біля 10 млрд із використаних 73. так їм це все далеке, а Німеччині припікає. Жлоби вони завжди такі.
Подобається 6 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 13:05, 26 июл 2021
Я додам мисЛЮ за такими наслідками. Виходимо із ТОГО, що Газпром за 2020 р. продав на експорт порядку 170 млрд куб.м газу. із них Німеччині попало 57 і за пільговими цінами.
 
Не будемо деталізувати інший газ кому попав, але вони вже оплачували і пільги Німеччині. Всього ЄС використав за 2020 р. біля 470 млрд куб.м
 
Але як би комусь не хотілося в економіці діють ЕКОНОМІЧНІ закони. І ось в однакових умовах в ЄС, за одними митними та іншими законами Німеччина отримує пільговий газ і в конкуренції затрат на товари (роботи, послуги) має певні переваги.
Що інші роблять в таких конкурентних умовах? звичайно, шукають механізми витримати конкуренцію і модернізують своє виробництво, особливо із ЗМЕНШЕННЯМ частки газу.
І що головне, у них вийде. а в Німеччині залишається виробництво в старих і відсталих умовах. Колись це було би в довгій перспективі, а тепер це все швидко реалізується.
Тобто, в тактичному виграші, Німеччина в стратегії програє. І дуже швидко. Як не прикро, декому.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Vlad Buskov Vlad Buskov 14:04, 26 июл 2021
ланецкий (07:59, 26 июл 2021)
как раз разучивал фразу "гутен таг фрау мэркэл, шпрехен зи дойч, яя - карашо!, натюрлих!".
О! КЕМСКА волость, йа, йа! Силь ву пле, дорогие гости! Силь ву пле… Же ву при… авек плезир…
 
..."Друзья" уже не скрывают, что их интересуют не только Недра и Энергетика, НацБанк и Финансы.... Не только судебная ветвь власти и приблуды НАБУ и ко...
 
Цитата: "... Поэтому это не только вопрос "Нафтогаза". Этот вопрос и других институтов, например, "Укроборонпрома", "Сбербанка", "ПриватБанка", "Укрзализныци" и других", - заявил Кент.
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 15:12, 26 июл 2021
Vlad (14:04, 26 июл 2021)
Поэтому это не только вопрос "Нафтогаза". Этот вопрос и других институтов, например, "Укроборонпрома", "Сбербанка", "ПриватБанка", "Укрзализныци" и других

Все правильно. Госкомпании должны получить надлежащее корпоративное управление. По высшим международным стандартам!
 
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...