Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
sobaka_d sobaka_d 08:52, 8 июл 2021
Случайно попалась эта заметка. Мне понравился стиль изложения, и кроме того, мне понравилась позиция Шрайка, поэтому я ее здесь разместила.
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Юрий Нагорний Юрий Нагорний 10:44, 8 июл 2021
Якби Довбик виступав англійською чи італійською, якими може спілкуватися тренер Шевченко, тоді б "виття на болотах" вже було би з руськомірського напрямку. Мовляв, продався Западу! Чомусь гравці інших команд виступають мовою країни, за яку вони виступають, або мовою країни, за клуб якої вони грають. Хорват Віда на ЧС-2018 у Раші, чомусь не давав інтерв'ю сербською, а вигукнув Слава Україні, бо грав за український клуб.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:05, 8 июл 2021
Шрайк вважає, що хейтити збірну, яка дивом пробилася до 1/4 Євро, за неправильно проведену пресконференцію - "найтупіше, що зараз можна вигадати".
 
"На фронті є наші військові, що теж спілкуються російською. І українською говорять... І закривають один одного грудьми від ворожої кулі.
Змішались в кучу - коні, мухи, катлєти..
 
В збірних командах немає посади відповідального за цей напрямок, тому пресконференції на міжнародних змаганнях мовою окупанта викликають таку реакцію з боку "профільних" активістів і лідерів суспільної думки.
 
Ніхто не критикує Усика, Довбика, Шевченка за спортивні досягнення, їх критикують саме за просування терміну "какая разніца".
 
Ніхто не забороняє Шеві на тренуваннях умовно матюкатися кацапською лайкою, але на пресконференції, коли ти представляєш державу, будь любєзєн! Візьми Мирона Маркевича перекладачем, якщо челюсть не позволяє, в решті решт!
 
Сподіваюсь, до ЧС-2022 на зміни а цьому напрямку..
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 11:10, 8 июл 2021
Перевід населення України з бидляка, рагуліци, фєні та шансону на українську - безперечено шляхетна мета. Але таке звужування націоналізму лише до мовного питання - небезпечне. Адже для Кремля споконвіку притамане чередування: на зміну повним ідіотам приходять неповні. Ану як повернуться знову неповні (хоча б на рівні ЦК КПРС) ? Буде нам тут і мова, і клейноди, і культура, але національна збірна з футболу як була, як є, так і буде представлена дінамокієвом.
Копати треба глибше і комплексніше. Печерський суд замінити Вінниціанською комісією, Верховну Олігархічну Біржу - Асамблеєю Республіки Україна, ...а десь пунктом 116-м - розігнати те суркісівське кодло, призначити головою футболу України якого-небудь Милованова, видати йому пачку чистеньких аркушів А4 і нехай пише устав, регламент і програму розвитку футболу в Україні. Як спочатку.  
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 11:18, 8 июл 2021
Дюма (11:10, 8 июл 2021)
Верховну Олігархічну Біржу - Асамблеєю Республіки Україна

Если оставить право голоса у 73% долбоебов, то какая разница?
Но и хуже не будет.
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 11:22, 8 июл 2021
Новенький (11:05, 8 июл 2021)
Ніхто не забороняє Шеві
Ну и на том спасибо. Хотя смысл того, что сказал Шрайк ничего общего не имеет с "какая разница". Вы просто в очередной раз ничего не поняли.  
Новенький (11:05, 8 июл 2021)
коли ти представляєш державу, будь любєзєн!
Какой пафос! Вот эта пафосная демагогия и отталкивает очень многих людей, и вредит украинскому языку больше, чем любые усилия по откровенному внедрению русского мира. Спросите у любого психолога, как люди реагируют на любое агрессивное принуждение к чему бы то ни было. Они реагируют неприятием и сопротивлением, даже если их принуждают из лучших побуждений. Так устроена человеческая психика. Поэтому Ницой на самом деле очень вредит украинскому языку, за который она якобы стоит горой. По недомыслию или совершенно осознанно, это другой вопрос. Я, например, убеждена, что абсолютно осознанно и не бесплатно, поскольку она хотя и дура, но не до такой степени.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 11:26, 8 июл 2021
Дюма (11:10, 8 июл 2021)
Печерський суд замінити Вінниціанською комісією

Вы все никак не хотите увидеть оевидное: отличие Печерского суда от Венецианской комиссии, Высокого суда Лондона, Канцелярского суда штата Делавэр, Стокгольмского арбитража заключается в субъекте назначения судей.
Судей Печерского суда назначают избранники мудрого нарида. Значит и суд будет мудронаридным, а не правосудным.
При этом не важно переименуют ли Пи Зе!дуна в великого кормчего или оставят простым "величайшим лидером" .
Бо выборець будет тем же и выберут они то же.
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:28, 8 июл 2021
sobaka_d (11:22, 8 июл 2021)
Вы просто в очередной раз ничего не поняли.  
Єто ви нічего не поняли. Шрайк понял, но посчитал, что не на часі, а вот Ніцой не переймається спортивньіми достижениями и может себе позволить рефлексировать оперативно, ковать железо, пока горячо, бо завтра всем, и вам в т.ч. будет уже безразлично, аж до следуюшей прессконференции на таком уровне, когда Ницой снова обратит на єто внимание.
 
Бонус-трек: https://youtu.be/dLn6WLjnjok
 
Бонус-трек-2: https://youtu.be/8i_S-whDaEs
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 11:31, 8 июл 2021
ланецкий (11:26, 8 июл 2021)
Венецианской комиссии,
Вінниціанської комісії (від міста Вінниця)
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...