Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 23:03, 16 май 2021
Комиссия по запросу о военных преступниках в Канаде, часто называемая также Комиссия Жюля Дешена была образована правительством Канады в феврале 1985 года для расследования утверждений, что Канада превратилась в убежище для нацистских военных преступников. Комиссию возглавил судья Квебекского Верховного Суда в отставке, Жюль Дешен. Комиссия представила свой доклад в Декабре 1986 года...
Подобається 10 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Vlad Buskov Vlad Buskov 23:20, 16 май 2021
Цікава "цитата" з коментаря:
 
А командир 14-й дивизии ваффен-СС Галичина, бригадефюрер СС, генерал-майор войск СС, кавалер Железного Креста Фриц Фрейтаг, он тоже воевал за независимость Украины ?
Подобається 2 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
Александр Морозов Александр Морозов 08:57, 17 май 2021
Vlad Buskov,  
"Командир дивизии «Галичина»
С 20 ноября 1943 года — командир 14 дивизии СС «Галичина». В боях под городом Броды летом 1944 года дивизия попала в окружение — в этот период Фрейтаг показал свою недостаточную компетентность, в связи с чем был отстранён от командования и прикомандирован к штабу 13-го корпуса. Несмотря на это, когда дивизия вышла из окружения и была направлена на отдых в Нойхаммер, Фрейтаг вновь был назначен её командиром (с 5 сентября 1944). Более того, 30 сентября 1944 года он стал единственным военнослужащим этой дивизии, награждённым Рыцарским железным крестом.
 
Популярностью среди подчинённых ему украинцев не пользовался из-за сурового и раздражительного характера (историк Константин Залесский предполагает, что «некоторая неуравновешенность и плохой характер» Фрейтага могли быть связаны с последствиями ранения, полученного в Первую мировую войну), а также из-за того, что относился к ним как к людям второго сорта. Деятель украинского националистич
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Vlad Buskov Vlad Buskov 10:14, 17 май 2021
Александр Морозов,   От кого ви ці казки наслухались???  Ви хоть уявляєте собі що це за знання "бригаденфюрер СС"????? Це зж не наші нинішні генерал - сельдьмаршали!!!
 
Минстець вже переплюнув ординців у написання історичних казок!
 
Я не против, щоби у Львові побудували якись "пантеон бохів"  чи зіккурат, населення галичини поголовно узяли собі прізвища біндер та шухевічей - не треба міфичних батирів втасовувати у тіло країни!
 
ПиСи...Чомусь з поля зору "патріотів" зник "Нахтігаль" Шухевича...Чи вони не були "борцами за незалежність"? А бувші старости та поліцаї чому не вшановуються? А усіляки айнзайц групи?
Чому Дем*янюк до сьогодні не визначен як "Герой України" - він стільки комуняк та совків знищив у концтаборі?!
Подобається 2 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 14:20, 17 май 2021
Vlad Buskov,  Що,ватенятко дурне,негадуєш?
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Vlad Buskov Vlad Buskov 14:47, 17 май 2021
Іван Сірий,  ватенятко дурне, мені фіолєтово! Знаю одне - за 15 років патріотів им. тов. Бандери стало більше на нуль цілих фуй десятих. Не віриш - подивись на рейтінг біндеровцев. Поліграф Поліграфовіч має у двічи перевагу у підтримці! Навіть коли ви вбиваєтє кувалдою кохання до Бандери - подавляюща більшсть населення несприймає його як "визволителя". "Визволяти" катаючись на лижах, чи граючи у волейбол - кожен тузік зможе. Подивись на суку недотравленну - це зеркальне відображення. Тільки Іуда "тихою сапою" бажав за допомогою галичанських каманчей окупувати країну, а Бандера набудував би гетт, а каманчи нищили б населення як песіглавці Івана Грозного.
 
Це вам через вашингтонський обком метрополія "зелене світло" тимчасово дає - треба щоби частина населення покинула країну, а потім і до вас черга дійде - спробуй у Варшаві провести "шанування" дівізії як у нас...Там пам*ятають і будуть пам*ятати що це за "визволители".
Подобається 2 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 14:55, 17 май 2021
Vlad Buskov,  Фіолетовий,то що тобі,крім Золотої Акції на мордяку нічого не потрібно-давно не таємниця..тим більше,ти ж сам признався..І то що,ви,ватники йобані,Бандеру так ненавидите,це добре!Так і задумано!Кожен,хто захищав і захищає Україну-це ваш страх та ненависть..
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
megamonstr megamonstr 16:15, 17 май 2021
Выебан_Пэтром (14:47, 17 май 2021)
Подивись на суку недотравленну

Та кому ты нахер нужен, терпило подзалупное - "дивитись" на тебя...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Vlad Buskov Vlad Buskov 16:15, 17 май 2021
Іван (14:55, 17 май 2021)
Бандеру так ненавидите,це добре! Кожен,хто захищав і захищає Україну-це ваш страх та ненависть..
І тут Остапа понесло...Якщо й хтось ненавидить Бандеру - так це пшекі!
 
Може й є частина громадян, котрі його "ненавидять" (не треба плутати презірство з ненавістю - яка може бути ненавість до мерця?) Іншим він такий же самий  громадянин (чи був він громадянином країни?) як і інші, котрі приймали участь у різноманітних акціях проти комуняк. Я не кажу проти "русских" - рускіє, як і немці, як і греки, і т.д, і т.п, мешкали в країні задовго до того, коли галичанських каманчей почали вчити, як з рогулей стати людиною.
Іншим - він просто по)(уй.
 
Тому "ненавидять" Бандеру рівно стільки, скільки галичанських каманчей ненавидять Україну в цілому - тих 10-15%, максимум, І тих 10-15% ...
 
Ти якись прибацаний - ну хто його боїться?!!! Люди бояться галичанських песіголовців, як організованне злочинне угруповання! Простіше - бандитів.
Подобається 2 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Vlad Buskov Vlad Buskov 16:34, 17 май 2021
Vlad (16:15, 17 май 2021)
Бандеру так ненавидите,це добре!...-це ваш страх
ПиСи..Ти дійсно якись дурбецельний! Ну скіль ви зможете у страху населення тримати?! У Київі ви ніхто - "понаєхі" з рагульєбєнєй! Ви маєте підтримку у маргінального прошарку молоді - "стремящихся" в бандити, бо молодь з москами виїзжає з країни.  Ви нічим не відрізняєтесь від "армянской ОПГ", "азербаджанской ОПГ", "донецкой ОПГ"...Тільки вишиванки натягнули, щоби було населення спідручно "бомбіть"...
 
Тому вас влада використає до "краплі", а потім викине на помийку як негодний кондом (що було неодноразово продемонстровано раніше).
 
Ні одна країна у здравому розсудку не досволить собі бути "родиною" з країною, де влаштовують паради на честь ваффен СС, та носять на лопатах портрети "дідов - асвабадітелей" - штурмбанфюреров, гауптманов усяких..!
 
Чи ви "гоніте" ніподецки, чи то ви посіпаки Кремля, що постійно влаштовуєти акції по розвалу країни...
Подобається 2 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 16:40, 17 май 2021
Vlad Buskov,  Що,кацапська гнида,"колозор"прорвало?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Vlad Buskov Vlad Buskov 16:44, 17 май 2021
Іван (16:40, 17 май 2021)
я кацапська гнида, аж "колозор"прорвало
Бережи себе і свій "колозор", резьбу зірве у клапані - будеш пересуватися з кляпом.
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 16:53, 17 май 2021
Ватна гнида ще й відбріхується..
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 18:00, 17 май 2021
Іван (16:40, 17 май 2021)
Vlad Buskov,  Що,кацапська гнида,"колозор"прорвало?
Это "капелюх Мономаха" у него в "колозоре" застрял Сегодня вдупленный лугандонский фуфлогон негодует особенно потешно.
 
Только "день победы". Только диды из НКВД настоящие освободители.
 
Даже для "субботнего ребёнка" он нереально слабоумный. И судя по его возрасту, поумнеть ему не суждено. Но зато лезет что-то хрюкать "пра палитеку" в которой ничего не понимает.
 
День памяти латышских легионеров.
 
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...