Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Vlad Buskov Vlad Buskov 00:48, 15 май 2021
Такі результати дослідження Лондонського королівського коледжу та Національної ліверморської лабораторії опублікував The Washingon Post.
 
Дослідники зауважують - в цих сценаріях, Україна має початкову підтримку США та союзників, але, за різних варіантів розвитку подій, союзники очікуватимуть від Києва стриманості, але не надаватимуть військової підтримки. Вони, скоріше, збільшуватимуть зусилля із захисту власної території від російських нападів. В деяких випадках, НАТО та Росія ставали на порозі війни, але могли її уникнути. В цих сценаріях Росія військовим чином перемагала Україну.
 
Колишній адмірал ВМС США Джеймс Ставрідісв своїй статті для Bloomberg Ставрідіс зауважив, що найбільш ймовірним, на його думку сценарієм військової ескалації, є напад з боку Росії в Чорному морі. Ставрідіс зауважує, що такі дії викличуть різку реакцію США та НАТО, але зазначає, що Україна не підпадає під гарантії безпеки НАТО.
Подобається 3 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 01:10, 15 май 2021
Не спит старенький вдупленный лугандонский фуфлогон Рзабрасывает на украинских ресурсах очередной инфокал, по заданию "Роммеля из минской группы".
Подобається 9 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 08:47, 15 май 2021
Сиреневый,аж подскакивает,когда метает порцию говна в Украину..,патологический антисемит,адепт Гитлера-Сталина..,успел удалить свой высер,но зацепили-можешь не прятаться...
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 10:37, 15 май 2021
Впервые слышу, что Украина собирается идти войной на Рашу. Что за бредовая "аналитика"? Какая-то Иванка Барашка (вполне, кстати, подходящая фамилия) описывает результаты рассмотрения различных сценариев развития событий. ОК. Но как понимать вот это: "Even though allies condemned Moscow, they still saw Kyiv as the provocateur"!? Или такой пассаж:
Some players said they were “watching a slow-moving train wreck” with “no tools to intervene,” but would have taken action had this not been “such a tough military situation to solve.” Others said their reactions might have been different if Russia was beyond doubt the aggressor.
Т.е. они сомневаются в том, что Раша действительно агрессор!!! И не исключают, что это Киев провоцирует Рашу. Чудненько! Впечатление, что это аналитики из жоппоблока. Интересно, что они делают в Лондонском королевском колледже? Или этот колледж служит у них аналогом кошары для всяких блеющих барашек?
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
megamonstr megamonstr 11:13, 15 май 2021
На этот раз мавпий выебал сам себя...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...