Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 09:56, 10 май 2021
Хорошо бы поправить заголовок, упомянув агрессора: на фоне подачи Нидерландами иска против Московии за боинг это выглядело б особенно сильно.
Россия ответственна за хакерскую атаку на компьютерные системы одного из крупнейших трубопроводных операторов США Colonial Pipeline Company
Правда, я предпочитаю и других призываю называть правильно: не "Россия", а "Московская империя", ну или хотя бы просто "Московия".
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:29, 10 май 2021
Юрій Ніколаєв,  Россия, Российская Федерация, чтоб комар носа не подточил. Московской Империи нет в юридическом понимании, а в єтом деле важньі точности формулировок
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:12, 10 май 2021
Злочинне угрупування DarkSide, яке, як вважається, стоїть за кібератакою на американський трубопровід Colonial Pipeline, - з Росії.
 
Хоча російські хакери часто працюють в Кремлі як "фрілансери", перші ознаки вказують на те, що це була злочинна схема, а не напад з боку держави.
 
Діяльність DarkSide зазвичай націлена на країни, де не говорять російською.
 
DarkSide проникло в мережу Colonial і отримало майже 100 ГБ даних. Захопивши дані, хакери заблокували дані на деяких комп'ютерах і серверах, зажадавши викупу. У разі невиплати хакери пригрозили витоком даних.
 
DarkSide розробляє програмне забезпечення, що використовується для шифрування і крадіжки даних, потім вчить "афілійованих осіб", які отримують інструментарій, що містить програмне забезпечення, шаблон електронного листа із запитом вимагача і навчання, як проводити атаки. Потім кіберзлочинці-партнери виплачують DarkSide відсоток від своїх доходів від будь-яких успішних атак програм-вимагачів.
"А тьі докажь!"
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 11:15, 10 май 2021
Новенький (11:12, 10 май 2021)
"А тьі докажь!"
Ну, ИМХО в случае с хакерскими атаками очень сложно доказать причастность какого-то ГОСУДАРСТВА, да даже и хакерской группы. Это вам не "зеленые человечки", которых потом признавал сам путлер и у которых в ФБ висят медальки "за аннексию Крыма".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:40, 10 май 2021
Юрій (11:15, 10 май 2021)
в случае с хакерскими атаками очень сложно доказать причастность какого-то ГОСУДАРСТВА, да даже и хакерской группы
Думаю, что не таки можно вьічислить, а потом можно и без доказательств санкциями обложить.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 05:41, 11 май 2021
Пряма мова Байдена: "Я збираюся зустрітися з президентом Путіним. Поки що наші розвідники не мають доказів причетності Росії до кібератаки на Colonial Pipeline. Хоча, є дані, що свідчать про те, що шкідлива програма була запущена з Росії. Вони у певній мірі відповідальні за це".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...