Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
clio clio 11:58, 4 май 2021
Сволочи!Вынули из тёплой ванны и куда-то отправили,купите Мендель глобус,нет,не Украины,а школьный,и наушники впредь мазать клеем!Работать не хотят!Трудно нам,царям...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 11:21, 4 май 2021
Ну так совершенно очевидно, что нельзя выбирать президентами малограмотных недоучек. Недостаточно заучить какой-то текст, поскольку при разговоре всегда может сложиться ситуация, для которой заранее заготовленный текст или вообще не подходит, или нуждается в коррекции, поскольку заготовка не вполне адекватна для текущего момента. Если человек владеет вопросом в принципе и у него достаточно широкий кругозор, никаких проблем не возникает. Но если он тупо что-то выучил, а потом как попугай твердит к месту и не к месту... Ну тогда маемо, що маемо.
Но у нас же мудрый нарид не любит умных и образованных. Он любит похожих не себя, недалеких и ни в чем не разбирающихся. Вот и имеем.  
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 10:53, 4 май 2021
Зюзя, ти би критикуючи цитати на прохання читачів показав як повинно було звучати текст у таких питаннях. Наприклад. ось Зеленський виступаючи сказав, що він народився у Радянському Союзі.
 
Але всі літописці вже сказали, що це НЕПРАВДА, він не міг народитися в Радянському Союзі, а народився в Кривому Розі за адресою по вулиці Леніна, будинок 1, квартира 21.
 
На підтвердження треба було показати будинок у Кривому Розі, а не в Радянському Союзі. де таких будинків не було, тому, що адреса була для савєтскава народа Єдина савєтскій саюз для всіх. А В.О. окрема особа, як людина.
Подобається 2 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 09:30, 4 май 2021

 
Да просто наушник выпал из контекста
 
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...