Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 22:20, 25 янв 2021
Зеленський про Дубінського заявив, що той має піти із фракції, щоб не підставляти "Слугу народу" під удар і зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв’язувався із Деркачем, бо той є агентом ФСБ.
 
Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.
 
... за Дубінського вступився Бужанський, мовляв, фракція має своїх підтримувати, на що Зеленський відповів, що вони саботували багато законопроєктів, натякнувши, щоб не апелювали до командності.
 
Також ... Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.
 
Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського у бік Центру протидії корупції" назвав дитячими...
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 18:51, 24 янв 2021
Марченко добавила, что Дубинского поддерживают многие коллеги, поэтому, по ее убеждению, нардепа все же не исключат из СН.
 
"Позиция господина Дубинского абсолютно не повлияет на отношения между Украиной и Соединенными Штатами, они не испортятся из-за такой волны мелкой и эмоциональной, которая сейчас пошла", – подчеркнула нардеп.

Ну штош...
Подобається 9 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...