Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 11:03, 28 ноя 2020
Михайло Орєшніков, якого було затримано в Індонезії Інтерполом на вимогу РФ, летить в Україну.
 
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба:
 
Ми повернули громадянина України Михайла Орєшнікова з Індонезії, де Росія намагалася його схопити, використовуючи для своїх політичних переслідувань Інтерпол. Ми не дали цього зробити. Літак із Орєшніковим вже летить до Києва.
Український паспорт = захист Української держави.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:37, 25 ноя 2020
Після погроз життю виїхав до України, де продовжував, як блогер, боротись з путінським режимом. Маючи українське коріння, у 2016 році Михайло отримав українське громадянство, а перед тим, згідно з законом, відмовився від громадянства РФ. - [згідно з законом України, чи законом РФ? ]
 
У статусі біженця йому в підсумку відмовили, але, за його словами, завдяки підтримці батальйону "Азов", в який він вступив, йому вдалося отримати посвідку на проживання, а потім - громадянство України.
Я все розумію, свобода пересування, але що він робив саме в Індонезії? Чому Бабченко переховується в більш цивілізованих країнах?
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 12:11, 25 ноя 2020
В аеропорті Джакарта при затриманні у нього були вилучені українські документи, а в акті затримання і подальших документах його записали громадянином РФ. Йому було заборонено зв’язуватись із українським посольством та перші тижні його тримали у одиночній камері з обмеженням у будь-яких правах (зв’язок, прогулянки, інформація)".
С 6 ноября сидит беженец из Мордора. За это время можно было поднять информволну по всей Украине с угрозами - понижения/разрыва дипотношений, общественная кампания "Не поедем больше отдыхать в Индонезию" и т.д. - почему упустили время?!
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...