Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Santa Santa 00:47, 1 ноя 2020
в четвер в Ніцці невідомий напав на парафіян католицької церкви. Жертвами нападу стали три людини, ще шість осіб отримали поранення. Як повідомив мер Ніцци Кристіан Естрозі, нападник під час затримання отримав вогнепальне поранення. Після затримання він постійно вигукував “Аллах акбар”. За даними слідства, нападником виявився громадянин Тунісу, який потрапив до ЄС наприкінці вересня і не мав статусу біженця у Франції.
 
Крім того, французькі поліцейські вранці в четвер застрелили в місті Авіньйон чоловіка, озброєного ножем, який теж вигукував “Аллах акбар”.
Крім того, поліція міста Ліон, розташованого в центральній частині Франції, затримала в четвер біля залізничного вокзалу озброєного ножем чоловіка.
Зокрема, у Парижі поліція затримала чоловіка, який планував влаштувати напад біля церкви.
 
Також 29 жовтня стало відомо, що в місті Джидда, Саудівська Аравія, злочинець “гострим предметом” поранив охоронця консульства Франції. Нападник затриманий, повідомляє Al Arabiya
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 00:56, 1 ноя 2020
Лион
За інформацією, наданою правоохоронцями, чоловіка затримали з 30-сантиметровим лезом неподалік від міської залізничної станції Перраш.
 
Як повідомили місцевим журналістам правоохоронці — чоловік планував сісти в трамвай і почати “заколювати пасажирів”. Також, за попередньою інформацією — чоловік родом з Афганістану, слідчі вилучили його мобільний телефон — для вивчення можливих контактів і точних мотивів.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...