Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
dobryj5 dobryj5 08:58, 1 ноя 2020
zozoolia,  Зюзя, ти не бачиш, що ваш стиль ведення розмов розкриває вашу сутність маніпулювати?
 
Ти не розумієш, що у міжнародній дипломатичній практиці НІКОЛИ таких виразів не ВИКОРИСТОВУЮТЬ.
де ти читав міжнародні листи із виразами "ВОПІЮЩЄЄ НАРУШЄНІЄ"? Хто із дипломатів долзволить собі витручатися таким чином у справи інших держав?
 
Але для тузіків - це пройде на ура. Але ти зверни увагу, що і в таких викладках не ведеться мови про ЗАКОННІСТЬ рішення КС.
Тільки мови, що ЗВІЛЬНЯТИ суддів треба у законний спосіб. Якщо ВР приймає закон України то він ЗАКОННИЙ чи його будуть судити? Нехай можуть вкинути і слабкі місця. Але він ЗАКОННИЙ і вимагає його дотримуватися всім у державі. І ВІДМІНИТИ його МОЖЕ тільки ТОЙ, хто прийняв.
КС не відміняє його. а призупиняє і вимагає перегляду.
дивні ви у своїх косоворотках.
Подобається 4 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 09:14, 1 ноя 2020
zozoolia,  Зюзя, я додам для тебе інформації, а ти вже сам додумай, що тут мається на увазі.
Проте додаткове визначення у рішеннях, висновках Конституційного Суду України порядку їх виконання не скасовує і не підміняє загальної обов’язковості їх виконання. Незалежно від того, наявні чи відсутні в рішеннях, висновках Конституційного Суду України приписи щодо порядку їх виконання, відповідні закони, інші правові акти або їх окремі положення, визнані за цими рішеннями неконституційними, не підлягають застосуванню як такі, що втратили чинність з дня ухвалення Конституційним Судом України рішення про їх неконституційність.
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 09:37, 1 ноя 2020
Подписанты призывают «изучить возможные альтернативные способы обеспечения того, чтобы борьба с коррупцией в соответствии с международными стандартами оставалась приоритетом для вашей страны».
А о каких альтернативных способах идет речь? Что, собственно, эти деятели предлагают? С одной стороны они требуют "борьбы с коррупцией в соответствии с международными стандартами", а с другой "не разрешают" никак уконтрапупить КС, без чего следование этим самым стандартам невозможно! Стандартная, кстати, позиция для импотентных еврочиновников, которые только тем и занимаются, что под мантры о "праве" постоянно прячут головы в песок и не в состоянии разрешить ни одной конфликтной ситуации. Им уже головы отрезают, а они все еще что-то блеют про мультикультурализм!
И кроме блеяния ничего нет!
К тому же не факт, что именно у авторов этого письма нет скромного такого счетика в банке, на который переводят деньги из России-матушки. Потому что Раше крайне выгодна эта история!
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 09:55, 1 ноя 2020
sobaka_d (09:37, 1 ноя 2020)
Стандартная, кстати, позиция для импотентных еврочиновников,
Ну не скажите. Они, наверное,  монетку перед опубликованием вердикта подбрасывают
Иначе как?
КСУ зазначив про неприпустимість здійснення контролю подання декларацій та конфлікту інтересів у всіх суддів нарівні з іншими публічними службовцям. Це суперечить попереднім висновкам Венеційської комісії з аналогічного питання.
 
Так, Венеційська комісія в справі щодо змін до Судового кодексу у Вірменії зазначає, що перевірка декларацій органом, який не належить до судової влади, є кращим рішенням за створення окремої інституції для суддів.

«У цьому випадку можливі два рішення: або створити спеціальний орган у рамках судової влади, який буде відповідальним за перевірку фінансових декларацій суддів, або доручити цю функцію зовнішньому органу, який перевіряє декларації всіх публічних службовців», — зазначено в рішенні Венеційської комісії.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...