Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Patria Perun Patria Perun 15:20, 19 окт 2020
ланецкий,  Колективний ланецький, не треба заздрити чужому інтелекту, більше працюйте над собою, підвищуйте загальний рівень кругозору, почуйте себе особистістю, звільняйтеся від рабської звички ретранслятора чужих думок, будьте природніше та примусово "не юморіть" з чужого голосу. А щастя вас знайде, як тільки станете людьми...
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 11:25, 19 окт 2020
dobryj5,  так это оказывается  ты, перхоть подзалупная, тексты для видосиков кловану пишешь?  По глубине мысли и искрометности юмора сразу видно авторство!
 
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Юрий Нагорний Юрий Нагорний 10:25, 19 окт 2020
dobryj5,  Так у нас 90 % населення граків називають воронами))
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 09:20, 19 окт 2020
ланецкий,  Мразь ты и перхоть кацапская!
Ти я бачу вже порозганяв горобців та ворон в околицях Києва і вернувся на сайт РАБотАть. Ну-ну, давай. тільки активності додавай. А то ж друзі не справляються і нам із Сантою приходиться підтримувати на плаву сайт.
 
то про що ти мову поведеш? розкажеш скільки горобців розігнав та куди вони полетіли. Як ти відрізняєш горобця від горобчихи? А ворону від ворона? Напевне найкращі успіхи у вигнанні "маленькіх варон". які в народі називають ШПАКИ.
Подобається 3 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 06:32, 19 окт 2020
dobryj5 (20:13, 18 окт 2020)
В питаннях Томосу і автокефалії ПЦУ можна на ДАНИЙ час давати різну оцінку.

Какую оценку может дать Зе!комсомолец, что помогал своему дяде раскулачивать фермеров на Волыни и сжигать их хутора?
 
Мразь ты и перхоть кацапская!
Подобається 7 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 06:21, 19 окт 2020
На самом первом Вселенском Соборе (Первый Никейский Собор 325 г. н.э.) было принято решение об автокефалии ВСЕХ ПОМЕСТНЫХ Церков, которое гласило, что каждой самоуправляемой территории  дано право и обязанность установить на своей территории ОДНУ Поместную Церковь.
У каждой земли два верховных лица - Примас диоцеза и Викарий Императора(Префект Провинции) и Примас Поместной  Церкви и Викарий Христа (Архиепископ Поместной (в данной провинции) Церкви).
На Втором Вселенском Соборе (Первый Константинопольский, 381 г.) был установлен канон, запрещающий примасу и епископам одной поместной церкви вмешиваться в дела другой поместной церкви.
Эти два канона - основа канонического права.
Основанием для учреждения Поместной Церкви может быть только независимость территории и наоборот - независимость территории требует и независимой (автокефальной) поместной церкви.
 
Т.е. Петр Алексеевич выполнил свой долг и добился канонического установления Украинской Поместной Церкви
 

Подобається 7 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 00:23, 19 окт 2020
"Велике бачиться на відстані!" Нам ще належить усвідомити, яку шкоду УПЦ КП конкретно та Україні в цілому, завдав ПОПа, керуючись ніяк не патріотичними меркуваннями, а суто меркантильністю, в надії на другий строк. Що змінилося після наголошення про, нібито, отриманий ТОМОС? До того, була достатньо згуртована (в протистоянні з УПЦ МП) УПЦ КП, в яку хоч і не поспішаючи, поступово переходили парафії з МП. А зараз, по суті, стався розкол в КП, втрата авторитету, дезорганізація парафіян, в зв'язку з перейменуванням церкви, і все це заради дешевого піару в надії на особисту вигоду. Демагогу ПОПі, Україна болить тільки на словах, тож горіти йому у пеклі разом з недоотруєним Нарцисом...
Подобається 2 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 20:13, 18 окт 2020
В питаннях Томосу і автокефалії ПЦУ можна на ДАНИЙ час давати різну оцінку. Але в підсумку ініціатори та проектанти такого процесу саме в ці роки програють.
 
По суті за ці два роки НІЧОГО не змінилося. були різні церкви та в них різні органи управління - вони і залишилися.
 
Але йде об'єктивний розвиток суспільств та міжнародних відносин. і цей процес всупереч розробникам проекту відіграє свої темпи і досягнення. Ще трохи часу і заморожений тимчасово розвиток об'єднавчих процесів дуже інтенсивно відродиться.
Задум був ПОГЛИБИТИ протистояння та розбрат. Для цього все було зроблено, але є і здорові ростки в цьому і вони розростуться та зміцніють.  
Подобається 3 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 16:16, 18 окт 2020
Очень интересно. И поразительно, что практически никто в Украине не оценил по достоинству это, без малейшего преувеличения, грандиозное событие. Напротив, пересични ржали над тупейшей и убогой шуточкой про "термос", а журнашлюхи вовсю орали про "самопиар". Но даже те, кто отдает должное всему сделанному Порошенко, не очень заморачиваются Томосом. Мол, в наше время... и т.д. Это ничто иное, как невежество и недомыслие. Разумеется, Томос "на хлеб не намажешь", но не хлебом же единым.
Подобається 8 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...