Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:42, 5 окт 2020
..Даже если не буду поддерживать выдвиженцев от ЕС на мэрские выборы и невнятные лица в партийных списках. Но при этом я буду поддерживать проукраинских и проевропейских кандидатов от других партий в мэры там, где ЕС ебанулись и из-за своих амбиций ставят технических кандидатов для того, чтобы оттянуть голоса. Там, где ЕС из-за призрачных амбиций просто решила насрать другим кандидатам, чтобы выкрутить им руки. Как Филатову, например. И там, где они ставят зрадоебов приспособленцев, так как в Харькове. Я буду поддерживать ЕС, если треть кандидатов в списках и в мэры будут пидарасами. И даже половина. Потому что оставшаяся половина нормальные люди. И я все-таки надеюсь на то, что ЕС сделает выводы и изменится. Да, я опять надеюсь на выводы и скорее всего это в последний раз. Потому что хождение по граблям, а особенно вождение по граблям своих сторонников, это не ошибка. Это в условиях реванша преступление.
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 18:14, 5 окт 2020
Що, Ромцю, здувся твій "сцарь", стиснувся, як шагренева шкіра? А тобі все нейметься: "Сцарь хАроооооший, то бояри погані..." Десь ми вже про таке чули..., як був він падлою невдячною, заздрісною, мстивою, ненажерливою, нещирою (не я це вигадав, його ж соратники попереджали суспільство про це: Зінченко, Жванія... дуже влучно його охарактеризувала ЮВТ: "Весь в соплях і сльозах"), таким і залишився, ще й паразитує на патріотичній риториці. Схоже, прийдеться тобі шукати нового "спонсора" (а, "як ти дихав, як дихав" за нього...).
Подобається 4 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 19:47, 5 окт 2020
Patria Perun, Єбанашка,на відміну від такої вати як ти,ми розуміємо проблеми і живемо в реальності,де ідеальних людей не буває..)А твій вибір-бути лохом та смоктати хуї,бо тобі сказали,що то цукерочка..))
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 19:56, 5 окт 2020
Patria (18:14, 5 окт 2020)
охарактеризувала ЮВТ

це та, що проходить спільницею Лазаренка в розслідуваннях у США?
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
sterna sterna 21:38, 5 окт 2020
Оговорочка по Фрейду: "за ЕС, как за партию...". Потому как ни хрена не партия, а тузиковый клуб  
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...