Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Patria Perun Patria Perun 21:46, 20 сен 2020
ланецкий,  clio, Ось, бачите, не такі ви вже й упороті: я слова про ЮВТ не написав, а ви самі зробили правільний висновок. Таки так, тільки вона (зі всіх українських рейтингових політиків) має позитивний професійний (фаховий) бекграунд, команду фахівців, створена нею партія, з 2002 року безперервно (єдина, зі всіх існуючих!) обирається до ВРУ, єдина, хто залучила найкращих фахівців зі всіх галузей народного господарства для вироблення плана економічного розвитку країни: "Новий курс". Хто ще має стратегічне бачення нашого майбутнього (а не свого особистого збагачення, як ВСІ "пАпєрєднікі"!)? Можете, скільки завгодно виплескувати на її адресу образ, обмов, брехні, тільки "поруч з нею нікого й не стояло!" Скільки вже під гаслом: "Абинеюлька!", - наобиралися "Нарцисів", "Міцних господарників", псевдопатріота-хапугу, який цинічно й досі експлуатує гасло:"Армія, Віра, Мова!" В кінці кінців, взагалі, обрали випадкову людину з вулиці... Ми що: невиліковані мазохисти?
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 14:36, 20 сен 2020
Не,деревянный тотем возбудился выздоровлением Жужули,а она,как общеизвестно,пока в засаде и присматривается кому ножку подставить,кому продаться...
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 13:39, 20 сен 2020
Patria Perun,  так ты, мразь жульканутая? за Зе!лючка ж голосовала?
Шо, падаль, разочаровалась без халявы?
Подобається 7 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 13:23, 20 сен 2020
sharahome,  Не факт, але при керівництві олігархів та їх маріонеток (Зе може думати про себе все, що завгодно, але він лише рукавичка на руці олігархів і робити буде тільки те, що вони йому дозволять!), війна - справа вигідна, а мораль і патріотизм (в їх понятті), то  для відволікання "лохторату", чим віртуозно користувався ПОПа (та й зараз з цього "коника" не злазить, мразота). Тільки прозріння людей, зіставлення ними слів і практичних дій політиків, придивитися, чи є в них політична воля, зрозумілий кожному план дій (не лозунгів!) та команда, а не випадкові "попутники", яка зможе втілити все це в реальність - запорука поступового виходу з кризового (тотального, по всім напрямкам) стану. А поки "ведемося" на нові обличчя, нові (під кожні вибори!) партії, розрекламованими олігархичними ЗМІ й віримо брехні та обмовам, які ці ЗМІ виливають на політиків, яких олігархи бояться як вогня, ні про яке закінчення війни й поліпшення життя, не може йти мова. Думай...те!
Подобається 3 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
sharahome sharahome 07:28, 20 сен 2020
Нажаль ця війна не закінчиться поки не почнеться китайсько-російська війна.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...