Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 11:44, 2 авг 2020
Щодо інформації про дві групи спецпризначенців, які приїхали на КСП батальйону і були готові вийти за пораненим у будь-який момент. Інформація підтверджена з трьох надійних джерел. Групи дійсно прибули на місце і чекали наказ!
 
НАКАЗ НА ЗАБОРОНУ БУДЬ-ЯКИХ РЯТУВАЛЬНО-ПОШУКОВИХ ОПЕРАЦІЙ ЗВ’ЯЗУВАВ РУКИ СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦЯМ.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 11:39, 2 авг 2020
Під час другого виходу, вже за пораненим, один з вогневих засобів прикриває групу. Решта розрахунків мовчить, не знаючи куди наводитись. Це говорить про те, що командування батальйону не орієнтується в місцевості і не здатне організувати прикриття своїх людей!
 
Після відходу другої групи жоден з засобів вогневого ураження не працював. ЖОДЕН! Навіть стрілецька зброя! Тому історії фейсбучних спеціалістів про намагання командування витягнути пораненого під прикриттям є цілковитим фейком.
За даними мед експертизи сержант Журавель Я., який був поранений приблизно о 14:00 13.07.2020 помер від нестачі крові в період з 14.07.2020 по 16.07.2020. ТОБТО ПОРАНЕНИЙ ЧЕКАВ НА ДОПОМОГУ, СТІКАЮЧИ КРОВ‘Ю, ВІД 1 до 4 ДІБ!
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 11:35, 2 авг 2020
І тут відбуваються речі, які намагаються приховати від суспільства:
 
1. Озброєна група евакуації. Шестеро з восьми озброєні, два представника СЦКК без зброї.
 
2. Лише четверо з восьми у білих чохлах з написом "СЦЦК" на касках і бронежилетах. Це "Ярік", один з саперів, що йшов одразу за ним і два останніх з групи, представника "СЦЦК".
 
3. Минуло приблизно 5 годин з моменту підриву командира РВ. Рацію, яка була в нього, могли забрати окупанти, але групу всеодно випускають з раціями на тій самій прошивці, що і рація загиблого...
...Мало того, медик бере з собою на вихід смартфон, екшнкамеру(яка пише все, що відбувається майже з самого початку) та особисті документи. Фатальна помилка, яка коштувала зливом величезного обсягу секретної інформації!
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...