Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 16:35, 1 авг 2020
"Особливу увагу розвідка приділяє аналізу процесів, які відбуваються в окупаційних структурах в ОРДЛО. Останнім часом там сталися великі зміни, насамперед у системі російського кураторства над територіями.
Так, після відставки Владислава Суркова доступ до вуха нового куратора проєкту "СРСР 2.0" Дмитра Козака отримав ідеолог "русского міра" Костянтин Затулін, який нашіптує Козаку ідею покласти в основу російської стратегії на українському напрямі "грузинську чи молдовську модель".
Деталі: Кондратюк процитував Затуліна: "... вести довгі переговори, по можливості створити таку модель типу мінських угод, щоб Донбас був фактично незалежним, формально у складі України, і міг впливати на політику українського уряду.
Сподіваюся, що до цього часу американці втомляться нею займатися, втомляться кидати ресурси в цю топку, махнуть рукою – і скинуть якогось націоналіста, і прийде більш-менш поміркований режим. Дочекатися його еволюції і побудувати з ним стосунки".
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 16:39, 1 авг 2020
"Ми фіксуємо спроби російських спецслужб проводити спеціальні операції для внесення розбрату в українське суспільство та підриву основ української державності.
Ставка робиться на системну дискредитацію української національної ідеї і західного цивілізаційного вибору, демонстрацію "штучності української ідентичності та держави" (останнім часом цей дискурс нам нав’язують як ззовні, так і зсередини).
Москва активно маніпулює фактором тимчасово окупованих територій, намагаючись протиставити народ України і "київську владу", що нібито зрадила передвиборні обіцянки стосовно довгоочікуваного миру у Донбасі.
Політична ціль РФ – дестабілізувати суспільно-політичне життя до такого рівня, щоб Кремль був в змозі порушити питання необхідності "гуманітарної допомоги" і перекрити кисень Україні "братніми" обіймами.
Фактично, йдеться про спроби розпалювання на території нашої держави "війни всіх проти всіх" і проведення на цьому тлі політично-диверсійної та/або силової операції..
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 16:43, 1 авг 2020
Новенький (16:35, 1 авг 2020)
типу мінських угод, щоб Донбас був фактично незалежним, формально у складі України, і міг впливати на політику українського уряду.
А чого "типа"?
Минск 2 соответствует "требованиям" Затулина на 100%!
И даже больше - Минск 2 позволяет лугандонцам официально тесно сотрудничать с Кремлем!
Тому Кремль так настойчиво акцентирует внимание на выполнение "безальтернативного"  Минск 2.
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...