Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
sobaka_d sobaka_d 09:26, 1 авг 2020
Украина же пока только планирует присоединится к европейской энергосистеме.
Она должна была присоединиться к этой системе в середине прошлого года! Но, поскольку это было невыгодно дорогому Игорю Валерьевичу, зе-гении начали мутить воду и весьма в этом преуспели.
Поэтому, неудивительно, что руководство страны избрало единственно верную в таких условиях стратегию: снизить темпы ввода новых «зелёных» станций.
Что ж, вполне ожидаемый результат для "новых и прогрессивных технократов ". Если Игорю Валерьевичу понадобится, мы и на дрова можем перейти. Это, кстати, тоже возобновляемая и экологически чистая энергия! Так что останемся в мировом тренде.
 
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dikiybober dikiybober 10:13, 1 авг 2020
в Польщі все зовсім не так. Ти платиш за монтаж. Держава потім вертає частину не  в % а певна фіксована сума на домогосподарство. Надлишок струму домогосподарство продає на загальних засадах(90 % як правило йде на власні потреби) без жодних преференцій. прєдєльно проста та безкорупційна схема.
В Україні зробили все з точністю до навпаки. Зробили "зелений тариф" в інтересах насамперед великих виробників - типу рахметова. З чисто техніко-економічної точки зору - оптимальна схема для сонячної енергії маршрут з даху на телевізор(чайник) в середині будинку. Акумуляторні батареї в кількості мільйонів штук по суті є таким ерзац-замінником маневрових потужностей. Для Польщі ще це не так актуально бо в них практично вся енергія виробляється на ТЕС. А для України в якої до 50% на АЕС плюс ще гідроенергія це можливість на 100 відсотків відмовитись від газу та вугілля. Але зрозуміло що люди рахметова в уряді ніколи цього не допустять
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...